Šlehačkové taštičky s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenLuxusně vypadající dezert, který je velmi chutný a snadný na přípravu. Taštičky z listového těsta naplníme jahodovou marmeládou, dokonale vyšlehanou šlehačkou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Luxusně vypadající dezert, který je velmi chutný a snadný na přípravu. Taštičky z listového těsta naplníme jahodovou marmeládou, dokonale vyšlehanou šlehačkou a…
Malakoff je francouzský nepečený dezert pocházející z 19. století. Jedná se o velice jemný dort skládající se ze šlehačkového krému, cukrářských piškotů a čerstvých…
Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do mísy dáme žloutky, cukr, olej, horkou vodou a ušleháme.Do ušlehané pěny lehce vmícháme sníh z bílků a pak postupně přidáváme…
Nevíte co s přebytky letní sklizně nebo ořechů? Zavařte je a i v zimě si tak můžete vychutnat chuť letního ovoce či zeleniny. Tento velice podrobný návod na zavařování v…
Vyzkoušejte tento chutný nepečený dort, který tvoří vrstva piškotů, vrstva skvělého jemného krému ze šlehačky a zakysané smetany a spousty ovoce. Příprava je snadná a na…
Klasická bublanina je vděčnou buchtou na každý den. Verze bublaniny z toho receptu je však ozvláštněna pudinkovou přikrývkou, která pod sebou schová těsto a kousky ovoce…
Zužitkujte sklizeň jahod a připravte si jednoduché a rychlé pudinkové řezy z listového těsta. Sklidí úspěch nejen u dětí, ale i u dospělých strávníků. Řezy budou skvěle…
Jsme národ knedlíků, a to těch houskových, kynutých i sladkých. Plněné jsou skvělé, ale pokud chcete zkusit změnu, máme pro vás tip. Z kynutého těsta udělejte knedlíky,…
Pěry jsou velké nadýchané ovocné knedlíky, lehoučké jako pírko, pocházející z Valašska a Slovácka. S tímto receptem si tuto skvělou dobrotu zvládnete připravit i u vás…
Chutný pohár, který jistě potěší nejednoho hosta. Tyto dezerty se začínají objevovat stále častěji. Jsou krásné pro oko, lahodné svou rozmanitou skladbou navrstvených…
Ještě je čas jahod. Využijte sezónu sladkých a šťavnatých plodů a připravte krémový dezert na způsob italského tiramisu. Kávu a mandlový likér nahraďte chutí zralých…
Ještě je čas jahod. Využijte sezónu sladkých a šťavnatých plodů a připravte krémový dezert na způsob italského tiramisu. Kávu a mandlový likér nahraďte chutí zralých…
Ještě je čas jahod. Využijte sezónu sladkých a šťavnatých plodů a připravte krémový dezert na způsob italského tiramisu. Kávu a mandlový likér nahraďte chutí zralých…
Jahody umí během své sezony podat takovou úrodu, že mnohdy už nevíme, co s ní. Vyzkoušejte tento nenáročný recept na skvělý jahodový kompot. Čerstvé jahody naložíte přes…
Koláč plný ovoce. Snadný, dobrý a bez kynutí. Sladké nakrájené řezy, sypané máslovou drobenkou, budou ozdobou nejen nedělního stolu. Uděláte radost nejen rodině, ale i…
Charlotta se skládá z nadýchaného piškotového korpusu, lahodného krému a je plný jahod. Na pohled dort vypadá nádherně, díky obložení z cukrářských piškotů. Vaše blízké…
Kostku tvarohu utřeme se žloutkem, vanilkovým cukrem a mouč. cukrem dle vlastní chuti. Těsto rozválíme na pomoučeném vále na plát a rozkrájíme rádýlkem na obdélníky.Na…
Cukr, mouku a prášek do pečiva smícháme, k tomu přimícháme mléko, vejce a rozpuštěné máslo. Směs vymícháme do hladkého těsta. Polovinu těsta nalejeme na vysypaný plech a…
Rychlý oběd či večeře která potěší děti i dospělé, to jsou tyto kynuté lívance se šlehačkou a jahodami. Jednoduše připravíme kynuté těsto a na pánvi smažíme sladké…
Mouku, cukr, van. cukr, mandlové aroma, vejce, prášek do pečiva, olej a mléko smícháme. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Kysanou smetanu, 2 žloutky, moučkový cukr,…
Marmelády jsou jedním z produktů, které nám pomohou ze zpracováním úrody ovoce. Tento recept je koncipován na přípravu marmelády z domácí pekárny. Ta ji uvaří a pak,…
Domácí marmelády se těší stále větší oblibě. Pokud vás nebaví klasické kombinace, zkuste vylepšit jahodovou marmeládu rebarborou, která svou nakyslostí dokonale vyváží…
Rebarboru očistíme a spolu s jahodami nakrájíme na menší kousky. Smícháme s cukrem a pudinkem.Troubu předehřejeme na 190 stupňů.Ingredience na korpus smícháme rukou do…
Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a vodu, nakonec mouku s práškem do pečiva. Dáme péci na vymazaný a moukou vysypaný nebo pečícím papírem vyložený plech. Po upečení…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00