Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost hovězí morková - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krkovička v copánku

Krkovička v copánku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa na pracovní ploše podložíme potravinářskou folií. Folii (nebo větší igelitový sáček) dáme i shora a maso naklepeme.Každý plát masa rozřízneme na 3 díly, ale…

Anna Kocikova

60 min

Morkové "Foie gras"

Morkové "Foie gras"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Z morkových kostí vytěžíme morek. Lze to i při pokojové teplotě, ale dobře se to dělá, když kosti necháme asi půl hodiny v troubě při 80°C; morek se pak dá snáze…

Boršč z Jeseníku

Boršč z Jeseníku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do hrnce dáme vařit kus hovězího masa a tři velké morkové kosti spolu s kořením (pepř, nové koření a bobkový list). Samozřejmě sůl.Do jiného hrnce dáme na dno roztopit…

clupmi

150 min

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Guláš trošku jinak

Guláš trošku jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme si hovězí vývar z morkové kosti.Na sádle zesklovatíme cibuli.Přidáme vepřové maso (na guláš preferuji plec). Až se lehce zatáhne, přidáme sůl, pepř, sladkou…

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více