Pistáciový dort
Recept ještě nebyl hodnocenVejce s cukrem ušleháme do husté pěny, přidáme vanilkové aroma, mléko, prášek do pečiva, polohrubou mouku a promícháme. Těsto nalijeme do formy a pečeme v předehřáté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 672 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 49,50 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 41,00 g |
–– mononenasycené | 27,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 25,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce s cukrem ušleháme do husté pěny, přidáme vanilkové aroma, mléko, prášek do pečiva, polohrubou mouku a promícháme. Těsto nalijeme do formy a pečeme v předehřáté…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Sezona v srpnu: Čas dožínek se nese i ve znamení sklizně paprik, sladkých ostružin nebo letních jablíček. Co ještě nabízí příroda?
Ročně se popálí až sto tisíc Čechů! Víte, jak se chránit?
Pět moučníků, na kterých si pochutnáváme tisíce let: Palačinky jedl už „ledový muž“ Ötzi a cheescake pekli staří Řekové