Zvěřina s liškami a majoránkou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kostky.Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo.Poté podlijeme trochou vývaru a dusíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 464 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 2,50 g |
–– mononenasycené | 1,20 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na kostky.Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo.Poté podlijeme trochou vývaru a dusíme na…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Ty nejsladší a nejlepší rakousko-uherské moučníky: Vanilkou vonící kremeše nebo dokonalý Sachrův dort. Jak na něj?
Muzika: Staročeská vánoční dobrota ze sušeného ovoce skvěle chutná v kombinaci s vánočkou
Co jí spisovatel Stephen King? Známý autor hororů k životu i k psaní nutně potřebuje cheesecake. Ovšem jeden mu nestačí...