Španělská paella de marisco s krevetami a lososem
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli drobně pokrájíme, česnek nasekáme a rajčata rozčtvrtíme. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibuli s česnekem, rajčata a rýži. Po chvíli přilijeme vývar, okořeníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 498 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli drobně pokrájíme, česnek nasekáme a rajčata rozčtvrtíme. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibuli s česnekem, rajčata a rýži. Po chvíli přilijeme vývar, okořeníme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Retro vaření s Kristinou: Upečte si tradiční křupavé postní kváskové preclíky!
Jídelní rozmary slavných: Karel Gott miloval svíčkovou i pravou „čínu“ a návštěvám připravoval speciálně ochucený tatarák
Co se starým chlebem? Připravte tu nejlepší chlebovou polévku, vývar jí dodá sílu, trocha octa zase jiskru