Základní krémové rizoto
Recept ještě nebyl hodnocenPravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,70 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 80,40 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…
Cibuli nadrobno orestujeme na másle do sklovata a přidáme dýni. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Poté rozmixujeme ponorným mixérem, nebo propasírujeme na pyré. Mezitím…
Omyté ředkviky rozkrájíme na sousta, promícháme s trochou oleje a grilujeme třeba na grilovací pánvi, až chytí barvu, neměly by být úplně měkké.Slaninu opékáme dokřupava…
Nejdříve si připravíme horký zeleninový vývar, ať čerstvý, mražený nebo z kostky. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou šalotku. Rýži krátce opláchneme, ale nepropíráme…
Krevety alespoň hodinku nebo dvě předem naložte do marinády smíchané z uvedených surovin, bylinky do ní najemno nasekejte. Pořádně je obalte a nechejte odpočívat v…
Oloupané hrušky nakrájejte na kostičky. Nasekanou cibulku nechte na másle zesklovatět na pánvi. Přidejte hrušky a chvíli duste. Dejte stranou. V druhé pánvi nechejte na…
Na oleji opečeme kolečka neoloupaných cuket dočervena a dáme stranou. Olej vylijeme a na pánvi na másle pomalu smažíme drobně nakrájenou šalotku a rozpůlený česnek. Pak…
Nakrájenou cibuli a řapíky necháme zesklovatět na olivovém oleji. Přidáme opranou rýži, promícháme, aby se všechna obalila směsí a zalijeme vínem. Necháme alkohol…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na vepřové škvarky a sádlo pečené v troubě: Pomalé pečení a odebírání tuku se postará o dokonalý výsledek
Pečené kuře, karamelový pudink i sushi. Na čem si ráda pochutnává vévodkyně Kate?
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?