Rybí kuličky z tresky se strouhankou z ovesných vloček
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory uvaříme ve slupce doměkka, necháme vychladnout a oloupeme. Pak je rozšťoucháme. Tresku kuchyňsky upravíme, rozkrájíme na menší kousky a rozmixujeme. Podle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, necháme vychladnout a oloupeme. Pak je rozšťoucháme. Tresku kuchyňsky upravíme, rozkrájíme na menší kousky a rozmixujeme. Podle…
Rybu osolíme a opepříme a na másle opečeme. Vidličkou ji rozmačkáme, přidáme vajíčko, trochu strouhanky a zpracujeme.Bešamel: Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme…
Tvaroh, máslo a tresku bez oleje pořádně promícháme. Přidáme pár kapek z limety, sůl a pepř. Podle konzistence přidáváme olej z tresky, ale pomazánka by měla být hustší…
Tresku osuším, osolím, opepřím a opeču na másle zprudka z obou stran. Přendám na pekáček.Oloupaný meloun nakrájím na kostky, oloupaná rajčata na dílky. Přidám k tresce,…
Na pánev dáme trošku olivového oleje a opečeme porce tresky, kterou osolíme a posypeme bylinkami.Sýrový košíček: Parmezán nastrouháme na jemném struhadle a dáme na…
Příprava kuskusu je rychlá a velmi snadná, stačí mu chvíle ve vroucí vodě. Navíc ho lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho ve směsi s paprikou, fazolovými lusky,…
Hodně změklé máslo rozmícháme s hořčicí, petrželkou, najemno nasekanou šalotkou a česnekem. Přimícháme parmazán a mouku. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. …
Treska dušená na pórku a medvědím česneku, podlitá smetanou a sypaná sýrem, vám jistě zachutná. Jako přílohu volíme jakýmkoli způsobem upravené brambory. Ovšem ty nové,…
Párková omáčka: Na sádle zpěníme cibuli, přidáme postrouhanou zeleninu, osmahneme, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Máslovou jíšku také zředíme vývarem, přidáme…
Rybu jsem z obou stran osolil, opepřil a okořenil kořením na ryby. Rozložil rovnoměrně do remosky (ještě po babičce) na plátky másla, přihodil kousek zázvoru, nakrájený…
Smetanu rozehřejeme a rozpustíme v ní tavené sýry. Přidáme oregáno. Tresku osolíme, opepříme, dáme na pekáčeka zalijeme smetanou. Pečeme v rozpálené troubě 20 minut. …
V osolené vodě uvaříme těstoviny, na jednu porci omáčky použijeme polovinu tresky v oleji a necelou až jednu smetanu na vaření. Vaříme pár minut dokud omáčka nezhoustne…
Na lžíci olivového oleje osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájený fenykl. Vše osolíme, opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a směs dáme do…
Rybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut. Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na…
Tresku nasolíme a ochutíme kmínem. Do parního hrnce vložíme osolenou zeleninu a na horní patro vložíme rybu. Vaříme dle návodu na parním hrnci.
1. Rybku pokapeme citronem, okořeníme citronovým pepřem, nakrájíme na proužky a na trošce olivového oleje proženeme po pánvi. 2. Špenát spaříme horkou vodou, zapékací…
Ryby omyjeme, osušíme, zbavíme kostnatých ploutviček. Z rozetřeného česneku, nasekané cibule, citrónové šťávy, soli a tekutého čili si uděláme marinádu, kterou ryby…
Tresku potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kořením a necháme odležet. Pak obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme.
Tresku omyjeme, osušíme, zakápneme citronovou šťávou.Oloupeme brambory (můžou být i z předešlého dne), nakrájíme na plátky a dáme do hrnce s osolenou vodou vařit 5 min.…
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.Zapékací misku vymažeme tukem a naskládáme do ní vrstvu anglické slaniny. Na ni dáme cibuli nakrájenou na…
Do hrnce dáme vodu, osolíme a přivedeme k varu.Když voda začne vřít, odstavíme hrnec z plotny, vložíme do ní porci tresky, snížíme teplotu a hrnec opět dáme na plotýnku…
Rybu nakrájejte na menší kousky, vložte do nožového mixéru, přidejte cibulku, sůl, pepř a petrželku a rozmixujte. Z hmoty tvarujte 5 kuliček. Kuličky pořádně…
Treskove platky nechame rozmrazit, ale aby se nerozpadala a nebyla vodnata, v tom pripade muzeme osusit cistou uterkou prebytecnou vodu. Zatimco se maso rozmrazuje,…
Troubu předehřejeme na 180°C. Z jogurtu, oleje, citronové kůry a šťávy, špetky soli a pepře připravíme marinádu. Rybu nakrájíme na kostky a vložíme do marinády.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 07:13
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Přidáno 5. 6. 2024 15:52