Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nakládané ředkvičky

Nakládané ředkvičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bohatou úrodu ředkviček můžeme jednoduše naložit a zachovat tak jejich vitamíny a čerstvost. Očištěné a omyté ředkvičky krájíme na libovolné kousky a naskládané ve…

Domácí prejt

Domácí prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dříve byl prejt výhradně zabíjačkovou záležitostí, dnes jsou ale všechny potřebné přísady běžně dostupné, takže si ho můžete připravit kdykoli na něj dostanete chuť.…

Vaclav Fronek

200 min

Kuřecí stehna zámecké paní Videorecept

Kuřecí stehna zámecké paní

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokaždé nemáme čas nebo chuť trávit hodiny v kuchyni. Potom přijdou vhod recepty, kdy trouba pracuje za nás. Jedním z nich jsou pečená kuřecí stehna zámecké paní. Jsou…

Colombo65

110 min

Špagety se sýrovou omáčkou

Špagety se sýrovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejlepší sýrová omáčka není žádná věda – základem jsou samozřejmě kvalitní suroviny. Sýrová omáčka je skvělá k masu nebo grilované zelenině. Ale můžete ji použít také na…

Helush22

35 min

Guláš uherského grófa

Guláš uherského grófa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť.…

Eliza

65 min

Plněné papriky

Plněné papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do většího hrnce si pokrájíme cibuli,přidáme lžíci sádla, koření. Cibulku orestujeme dožluta, ne spálit,omáčka by nahořkla! Přidáme naplněné papriky a zalijeme vodou a…

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso…

spagetka

25 min

Hovězí na divoko

Hovězí na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí maso vyžaduje při úpravě trpělivost. Ta se ale vyplatí, pokud výsledkem tak dokonalé sváteční jídlo, jako je v tomto receptu. Výborně ochucené maso, jemná omáčka…

Jenda1

195 min

Masová směs na špagety

Masová směs na špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Masová směs v rajčatové omáčce jako variace na boloňské ragú vám jistě zachutná. Výbornou chuť jí dodává orestovaná anglická slanina a červené víno. Je dobré si pro…

kucerova45

40 min

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme špetku zázvoru a posypeme sušeným tymiánem.Olej rozehřejeme a orestujeme nakrájenou cibuli se špekem dosklovita. Vložíme maso…

RubyRom

70 min

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…

terezicka1

100 min

Steak z krkovičky

Steak z krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Zde je upravena s bylinkami a česnekem jako…

taddy1

30 min

Šťavnatá vepřová pečeně

Šťavnatá vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší dílky. Česnek oloupeme. Pečeni osušíme a ze všech stran dobře osolíme a opepříme.V pánvi rozehřejeme olej a pečeni na něm zprudka…

StefanieB

120 min

Italská rajčatová polévka

Italská rajčatová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Polévka s chutí léta a Itálie, to je rajčatový krém. Čím zralejší rajčata použijete, tím lepší polévka bude. Základní verzi lze doplnit třeba opečenými krutony, lžící…

toprecepty.cz

65 min

Kohout pečený na celeru a cibuli

Kohout pečený na celeru a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

I když příprava tohoto jídla zabere poměrně hodně času, určitě to stojí za to. Dlouze pečený kohout v omáčce s celerem, cibulí a hořčicí vám určitě zachutná a stane se…

mika59

220 min

Svíčková z vepřového

Svíčková z vepřového

Recept ještě nebyl hodnocen 3,4

Libové vepřové maso odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a celé potřeme olejem. Pak jej dáme na chvíli do chladu a připravíme ostatní suroviny.Očistíme kořenovou…

Cibulačka se sýrem

Cibulačka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Původní cibulová polévka pochází z Francie. Vyzkoušejte jednoduchou a vynikající polévku z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná.…

kucerova45

30 min

Sekaná "svíčková"

Sekaná "svíčková"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Svíčková omáčka je klenotem české kuchyně a vlastní verze je chloubou každé kuchařky. Použitím mletého masa její přípravu zjednodušíte. Zde máte recept, podle kterého se…

recepty73

90 min

1 2 3 4 5 85

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více