Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jehněčí kotletky v marinádě

Jehněčí kotletky v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Smícháme ingredience na marinádu a vložíme do ní kotlety. Marinujeme 2-3 dny. Pak kotletky spolu s marinádou přikryté dusíme v troubě 30 minut.Kotletky otočíme a odkryté…

Směs z pečené hlívy ústřičné

Směs z pečené hlívy ústřičné

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlívu nakrájíme na kousky a 5 minut ji opékáme na směsi másla a olivového oleje. Přidáme kolečka zelené cibulky a rozetřený česnek a opékáme dalších 5 minut. Zalijeme…

Králík se sušenými rajčaty

Králík se sušenými rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme, opepříme a namažeme dijonskoun hořčicí. Kousky na roládky poklademe anglickoun slaninou, zavineme a spíchneme špejlí nebo jehlou na závitky. Na pánvi si…

Listový salát s chobotnicí

Listový salát s chobotnicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Očistěnou zeleninu, nakrájenou na větší kusy, cibuli na půl, česnek vcelku vhoďte do vařící vody, přidejte 2 dl vína, lžíci citrónové šťávy a koření. Chapadla vkládejte…

Polievka z morských rýb a plodov mora

Polievka z morských rýb a plodov mora

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V hrnci speníme na oleji nadrobno pokrájanú cibuľu a pór a pridáme pokrájanú dužinu z paradajok. Menšie ryby vypitváme a dáme do hrnca spolu s hlavami s väčších rýb, s…

Spezzatino

Spezzatino

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ve větším kastrolu rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte po částech maso, obalené v mouce a restujte ho dohněda na středně vysokém plameni. Opečené maso vyndejte z kastrolu…

znamenivah

120 min

Vinná klobása (domácí)

Vinná klobása (domácí)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rohlíky namočíme do vína a pak je i s masem a sádlem umeleme najemno, můžeme pomlít i dvakrát.Za stálého promíchávání přidáváme mléko a koření, sůl přidáme podle chuti…

Smažený kapr ve vinném těstíčku

Smažený kapr ve vinném těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapra omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Takto připraveného kapra necháme v chladu uležet asi 2 hod. Do misky si dáme vejce, víno, sůl a řádně…

Hlíva s tofu na kari

Hlíva s tofu na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Tofu nakrájíme na menší nudličky, osolíme a opepříme, vložíme do misky, zakapeme limetkovou šťávou, přimícháme sójovou omáčku a kari koření, dobře promícháme a necháme…

Slepičí polévka pro duši

Slepičí polévka pro duši

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso a zeleninu nandame do pekacku a peceme v troube na vyssi vykon cca pul hodiny. Pote vse i s vypekem vlozime do hrnce, pridame vino a koreni a na malem plameni…

aachje

360 min

Vepřový šašlik na zelenině

Vepřový šašlik na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Mäso narežeme na plát, ktorý naklepeme a potom narežeme na plátky cca 3x3 cm. Vložíme do misy, osolíme, pokvapkáme olejom, premiešame a necháme v chlade odstáť asi 3 hod…

tejaja

30 min

Brambory na víně

Brambory na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V pekáčku na másle nebo sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu, zaprášíme moukou a chvilku restujeme.Zalijeme vývarem a vínem, opepříme, osolíme, přidáme…

1974andrea

40 min

Lilek alla parmiggiana

Lilek alla parmiggiana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek nakrájíme na kolečka ( cca cm široká, ale toto záleží na Vás), osolíme a necháme vyplakat a usušit v ubrousku.Poté obalíme v hladké mouce a na velmi rozpáleném…

Darja

30 min

Babiččino jarní dušené kuře

Babiččino jarní dušené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Troubu předehřejte na 180 °C. Do většího uzavíratelného sáčku vsypte mouku, kmín, sůl a pepř. Promíchejte, přidejte stehna či čtvrtky a sáčkem pořádně zatřeste, aby se…

Jurgen.k

90 min

Rillettes

Rillettes

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Mäso pokrájame na kusy veľké cca 4x4 cm a vložíme do hrnca s dvojitým dnom (najlepšie sa mi osvedčila cocotte). Osolíme, premiešame a podlejeme vínom (na 1 kg mäsa dávam…

Mangoldové rizoto

Mangoldové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mangold krátko obvaríme, asi 3 minúty, scedíme a necháme odkvapkať. Potom trocha odložíme vcelku, zvyšok spolu s jarnou cibuľkou a petržlenovou vňaťou rozmixujeme. Na…

1 3 4 5 6 7 12

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více