Vepřové karé ve vlastní šťávě
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové kotlety si většinou spojujeme s představou dobrého, ale ne příliš zdravého řízku. Zkuste si je ale připravit v této, téměř dietní verzi. Zcela jistě budete mile…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřové kotlety si většinou spojujeme s představou dobrého, ale ne příliš zdravého řízku. Zkuste si je ale připravit v této, téměř dietní verzi. Zcela jistě budete mile…
Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…
Nemáte zkušenosti s vařením polévek? Vyzkoušejte tuto rychlou a velmi jednoduchou zeleninovou polévku, buď s nudlemi, s vejcem, nebo s obojím. Polévka je hustá a dobře…
Křehká a šťavnatá panenka doplněná o smetanovou omáčku s houbami, kterou si připravíte i mimo sezónu hub. Použít totiž můžete i ty mražené nebo sušené. Perfektní tip…
Koprovou omáčku můžete buď milovat nebo nesnášet. Pokud jí ale jednou ochutnáte v její nejlepší formě, přesunete se okamžitě do kategorie milovníků. Verze se zakysaným…
Porce masa prošpikovaná párky zaujme nejen hezkou mozaikou na talíři. Podle druhu a kvality zvolených párků můžeme ovlivnit i výslednou chuť omáčky. Čím kvalitnější…
Trenčianské párky s fazolí jsou chlapácká potrava pro milovníky luštěnin. Doma připravené určitě svojí kvalitou přebíjí chuť konzervy s podobným jménem. Stojí zato den…
Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto…
Výborná smetanová omáčka s vůní a pikantností pepře. Hodí se k vepřové panence, ale můžete ji samozřejmě servírovat i k jiným oblíbeným druhům masa. Její přípravu však…
Tuto výbornou smetanovou houbovou omáčku připravíme z čerstvých, ale i sušených a zavařených hub. Má plnou houbovou chuť i vůni a s vepřovým masem se zavděčí i pořádným…
Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, rajčata na měsíčky, papriku na proužky a lilek na drobné kostičky.Do pánve dáme rozehřát olej a maso na něm krátce opečeme a…
Milujete zvěřinu? Pak vyzkoušejte tento vymazlený srnčí guláš. Příprava si vyžádá čas, ale výsledná chuť bude stát za to. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo vařeným…
Lišky patří k vynikajícím lesním houbám, a jako takové si proto zaslouží použití v receptech, kde plně vynikne jejich výborná chuť. Velmi chutné jsou třeba dušené na…
Pokud váháte, co uvařit k obědu, vyzkoušejte toto hovězí maso dušené ve vývaru s mrkví a celerem. Základ ze špeku a cibule a pomalé dušení masa zajistí tomuto jídlu…
Drůbeží maso je velmi chutné a jednoduché na přípravu. Spolu se smetanovou omáčkou a česnekem, vykouzlíte výborný oběd. Podáváme s vařenou rýží a jako ozdobu použijeme…
Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…
Masové rolky se šunkou a sýrem patří mezi oblíbené jídlo zejména u dětí. Maso můžete použít drůbeží i vepřové. Tento recept je na plněné kotletky zabalené do slaniny.…
Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
Játra mají hned několik výhod. Krom nízké ceny, stojí za zmínku vysoký obsah železa, či vitamínů A, B a D. Pokud je máte rádi, určitě vyzkoušejte tento recept na játra…
Špagety s mletým masem a rajčatovou omáčkou patří mezi velmi oblíbenou rychlovku, kterou zvládne uvařit opravdu každý. Za pár minut máte hotový chutný oběd nebo večeři.…
Recept na velmi oblíbenou omáčku. Díky tomu, že nebudete maso plnit a vázat jako klasické ptáčky, ušetříte čas při přípravě. To jistě uvítáte. V uspořené době můžete…
Roštěná je měkké hovězí maso, které se skoro rozpadá. Výborně se hodí jako nedělní či sváteční oběd. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept se žampiony, který zvládne i…
Španělský ptáček je u nás velmi známý, a dá se říct, i oblíbený pokrm na nedělní oběd. Plátky jemné kýty proložené vajíčkem, slaninou, okurkou a cibulí, společně…
V Hradní restauraci v Lokti můžete ochutnat výborné vepřové koleno podle Elišky Přemyslovny. Připravit si ho můžete i doma, protože vepřové koleno a černé pivo, to je…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami