Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny
V Hradní restauraci v Lokti můžete ochutnat výborné vepřové koleno podle Elišky Přemyslovny. Připravit si ho můžete i doma, protože vepřové koleno a černé pivo, to je kombinace, která nikdy nezklame. Pikantní marináda dodá masu výraznou chuť a nádhernou barvu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 793 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,88 g |
Tuky | 2,70 g |
Vláknina | 18,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 61,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept a jeho název původně pochází z pořadu Toulavá kamera ochutnává Česko, z Hradní restaurace u hradu Loket. Poměr surovin a v podstatě ani detailnější technologie přípravy nebyly udány, předkládám tedy svoji vlastní verzi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2015 05:38
22. 3. 2014 11:14
6. 12. 2013 23:58
14. 10. 2013 13:38
2. 1. 2012 16:24
Pro velký úspěch budeme opakovat
17. 4. 2011 11:32
13. 4. 2011 14:07
12. 4. 2011 17:07
12. 4. 2011 16:14
12. 4. 2011 16:06
12. 4. 2011 13:20
12. 4. 2011 12:50
pozn. pod receptem titulek Zhubněte natrvalo - ironie osudu
12. 4. 2011 10:30
12. 4. 2011 10:22
12. 4. 2011 08:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Silvestrovské vepřové koleno: Jak ho upéct, aby bylo nádherně měkké, šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Tématické fráze: marinované vepřové koleno naložení vepřového kolena vepřové koleno marinované- recept jak naložit vepřové koleno vepřové koleno marinovane vepřové koleno marinované recept marinované pečené koleno naložení kolena marinovane uzene koleno pečené marinované koleno nalozene veprove koleno marynované koleno recept na naložení kolena pečené koleno marinované marinovaná vepřová kolena naložení kolene uzené koleno marinované veprové koleno naložení jak naložit koleno nalozeni veproveho kolene
Suroviny: koleno vepřové, pivo černé, vývar masový, pepř celý, cibule, česnek, sůl, mouka hladká
Marinované koleno podle Elišky Přemyslovny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE4E
21 názorů