Škoricová klubíčka
Recept ještě nebyl hodnocenZ prísad vypracujeme cesto, ktoré necháme 1-2 hod rozležať v chlade. Potom z neho odoberáme kúsky, ktoré pretláčame cez lis na cesnak rovno na vymazaný plech do klbka.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 883 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z prísad vypracujeme cesto, ktoré necháme 1-2 hod rozležať v chlade. Potom z neho odoberáme kúsky, ktoré pretláčame cez lis na cesnak rovno na vymazaný plech do klbka.…
Zmiešame prísady na cesto a dobre vypracujeme. Necháme 1 hodinu v chlade. Potom cesto vyvaľkáme na 3-4 mm hrubý plát a vykrajujeme tvary s vlnkovaným okrajom. …
Z mouky, mletých ořechů, másla, moučkového cukru a kakaa vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu proležet (nejlépe přes noc). Pokud se těsto drobí, přidáváme po…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení
Mrkvové řezy s tvarohem: Jemný, lahodný a neuvěřitelně vláčný moučník skvěle dochutí a navoní směs koření