Věnečky
Recept ještě nebyl hodnocenZ vypracovaného a vyváleného těsta tvoříme ozdobná kolečka, která pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na vychladlá kolečka tvoříme z krému pomocí zdobičky s hvězdicovitým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 90,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z vypracovaného a vyváleného těsta tvoříme ozdobná kolečka, která pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na vychladlá kolečka tvoříme z krému pomocí zdobičky s hvězdicovitým…
1/ Rozpuštěnou čokoládu smícháme se žloutky, změklým máslem a smetanou. Postupně přimícháváme ušlehaný sníh z bílků, cukru a špetky soli. Současně se sněhem přisypáváme…
Mouku prosijeme s cukrem a kakaem do misky. Přidáme vejce, mléko, nasekané ořechy, rozinky a bonbony. Pak jedlou sodu a vše dobře rozmícháme vařečkou, až je těsto hezky…
Kryštálový cukor vysypeme na silikonovú podložku položíme cukrík a prikryjeme mikroténovým sáčkom a troška vyvalkáme , potom už len stačí povykrajovať alebo urobiť…
Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Po jednom zašleháme žloutky, pak po lžících olej a nakonec zlehka vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do formy s…
Vždy v 1/2 l mléka postupně uvaříme různé pudinky. Na dno nádobky dáme piškoty a ovoce a zvrchu ozdobíme dle fantazie. U nás mají rádi sušenky, lentilky, gumové bonbonky.
Postup: Všechny suroviny smícháme a přidáme pokrájené banány, čokoládu a želé bonbony. Vše nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C.…
Vše k sobě slepujeme rozpuštěnou čokoládou.
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Retro okénko: Pro školní svačinky za socializmu byly typické chleba v ubrousku, mléko v sáčku a na výletech přesnídávky
Frgály z tortilly od Andrey z Pardubicka dobyly internet: Chutnají jako ty pravé, navíc je můžete mlsat i při dietě