Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Na hot dog se obvykle stojí dlouhá fronta, protože jde o snad nejoblíbenější formu rychlého občerstvení. Hot dog si však můžete připravit i doma, a to mnohem lepší než ze stánku. Pokud koupíte párek s vysokým podílem masa a obyčejný rohlík nahradíte toastovým chlebem, úspěch je zaručený.

Každé jídlo se dá vylepšit a platí to i pro párek v rohlíku, tedy hot dog. Pokud se vám nechce dělat domácí párky, nabízí se možnost vyměnit rohlík za toastový chléb. Díky němu budou hotové hot dogy jiné – křupavější a chutnější.

Jak na křupavý hot dog

Kromě toastového chleba a párku potřebujete jen omáčku (kečup, hořčici), tvrdý sýr, strouhanku, vejce a olej na smažení.

  1. Toastový chleba nakrájíme na plátky a okrájíme kůrku ze všech stran.
  2. Střídu vyválíme na tenký plátek a z jedné strany potřeme rozkvedlaným vajíčkem.
  3. Na každý plátek toastového chleba položíme plátek sýra.
  4. Párky překrojíme v polovině a každou polovinu párku zavineme do toastového chleba.
  5. Zabalený párek namočíme ve vajíčku a strouhance z pečiva.
  6. Hot dogy smažíme na oleji 3 minuty z obou stran, nazdobíme omáčkami a můžeme doplnit zeleninou.

Těmito hot dogy můžete pohostit i návštěvu.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli