Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí toastový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez dob kynutí

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

9. 1. 2023 14:32

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 033 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny69,39 g
Tuky42,36 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 4,11 g
Sůl10,21 g
Sacharidy366,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na tuto dávku jsem použila formu na biskupský chlebíček 30x11x7 cm.

Chléb je výborný i třetí den :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sonik Sonik

12. 2. 2023 12:53

Marie Svarcova: Děkuji 🙂 za mou celou rodinu naprosto nejlepší chléb,který jsem kdy upekla.Delam každý týden a je opravdu výborný i druhý den.Ted jsem vyzkoušela i špaldovou hladkou a naprosto vynikající.

Sonik Sonik

10. 1. 2023 10:17

Marie Svarcova: vím, že spousta lidí se s tím nechce matlat protože to díky kynutí dlouho trvá, ale opravdu stojí za to, je moc dobrý. My už kupovaný néé :-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 1. 2023 09:57

:-)<3:yes::yes: recept i foto se mi moc líbí - určitě udělám :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, droždí čerstvé, voda, sůl, máslo, vejce

TopRecepty.cz

Domácí toastový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kR1j