Seriál "Jak na to" vám prozradí nejrůznější tipy, triky a vychytávky na lecjaká kuchyňská témata
Seriál "Jak na to" představuje nejrůznější tipy, rady a vychytávky na kuchyňská témata, jako je například pečení, vaření, zavařování, sušení, krájení, smažení, grilování, ale i třeba skladování či sklízení úrody ze zahrádky.
Koncept seriálu "Jak na to"
Co se skrývá za seriálem "Jak na to"? Jedná se o nejrůznější články, které mají pomoci v kuchyni, a to nejen začátečníkům. Jejich cílem je předat lidem různé vychytávky, jednoduché (video)návody, dobré rady, zajímavé tipy či rychlé recepty, díky kterým bude práce v kuchyni hračka a výsledek zaručen.
Předchozí 1 … 39 40 41 42 43 … 61 … Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přečtěte si Zobrazit více
Plesnivění omáček, protlaků a pest ve sklenicích lze snadno zabránit: Trik je ve správném použití olivového oleje
Bramborové šišky připravíte jen ze 3 surovin: Plněné uzeným masem a s dokřupava osmaženou cibulkou chutnají fantasticky
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní