Jak připravit mraženou kukuřici? Vaření s ní je velmi jednoduché a rychlé. Poradíme, jak na to
Kukuřice má své místo v naší kuchyni, použít můžeme čerstvou (nejlépe cukrovou) nebo konzervovanou v nálevu či mraženou. Mraženou připravíme snadno a rychle, její využití je široké. Vyzkoušet můžeme ty nejoblíbenější způsoby.
Mraženou cukrovou kukuřici po vyjmutí z mrazničky krátce povaříme - buď v páře, což zachová více důležitých látek, nebo ve vodě. Uvařená je během chvilky, zvlášť pokud se jedná o samotná kukuřičná zrna - stačí jim 5 minut vaření. Mrazit se mohou i celé klasy, jenže zaberou v mrazničce zbytečně mnoho místa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Využití kukuřice v kuchyni
Rychlé vaření s kukuřicí
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 7 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 18 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Komentáře