Jak vytvarovat těsto na pizzu hned dvěma způsoby. Video vás naučí připravit dokonalou italskou pochoutku
Oblíbená pizza nesmí chybět na žádné party i na příjemné večeři s rodinou a přáteli. Vyzkoušejte s námi domácí pizzu z kynutého těsta a ingrediencemi přesně na míru. Poradíme, jak vytvarovat těsto na žádanou italskou specialitu.
Pizzu znali lidé již před více než 1000 lety a i dnes patří mezi oblíbené pokrmy po celém světě. Připravte dnes k večeři tento populární slaný koláč a vyválejte těsto jako praví Italové. Zkusíte to s námi?
- Na vál dáme trochu mouky a vyklopíme nakynuté těsto.
- Těsto podle potřeby rozdělíme na menší části.
- Buď těsto vyválíme válečkem, nebo protáhneme pomocí prstů.
- Přeneseme na plech s pečicím papírem a postupně přidáváme oblíbené suroviny.
- Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 220 °C po dobu 8-9 minut.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jakou pizzu milujete?
Když se řekne pizza, každý si vybaví tu, kterou má nejraději. Připravte snadno a rychle domácí pizzu s oblíbenými surovinami celé rodiny. Pokud jste stále ještě nenašli svého favorita, doporučujeme náš bohatý receptář.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 18 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Komentáře