Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jakou použít mouku na kynuté přílohové knedlíky, aby byly lehké jako obláček? Ne každý používá tu nejvhodnější mouku
Zdroj: Top recepty

Výběr mouky při vaření a pečení je důležitý krok a rozhoduje o tom, zda jídlo splní naše očekávání. Jakou mouku vybrat, když připravujeme kynuté přílohové knedlíky?

Kynuté houskové knedlíky lze připravit v principu z jakékoli mouky. Musíme ale počítat s tím, že naše volba ovlivní, jaké bude mít hotový knedlík výsledné vlastnosti. 

Mouka na kynuté knedlíky

Často najdeme recepty na knedlíky z polohrubé mouky. Pokud je ale chceme mít opravdu lehké, měkké a nadýchané s jemnými póry, měli bychom vždy sáhnout po mouce hrubé. S výsledkem budeme určitě spokojeni.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více