Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecaky si u nás získaly velkou oblibu, protože jsou skutečně výborné. Lehoučký krém z mascarpone a tvarohu zajistí, že jsou cheesecaky nadýchané, a výroba ve formě na muffiny jim zajistí roztomilou velikost.

Na výrobě cheesecaků není nic složitého a krátký videonávod vám bude skvělým pomocníkem. Připravte chessecaky, které mají velikost tak akorát – nepřejíte se jich, ale zároveň si vychutnáte jejich výbornou chuť. S lesním ovocem, sezónním ovocem, čokoládou nebo karamelem vyčarujete pestrou podívanou.

Jak udělat mini cheesecaky

Za trochu té práce při přípravě mini cheesecaků to jistě stojí.

  1. Nadrtíme sušenky a dáme je do misky. K nim přilijeme rozpuštěné máslo.
  2. Směs sušenek a másla rozdělíme do silikonové formy a udusáme.
  3. V misce smícháme zbylé suroviny: mascarpone, tvaroh, vejce, smetanu, cukr a hladkou mouku. Vše pořádně promícháme elektrickým šlehačem.
  4. Hotové těsto vlijeme do formy na sušenkové dno a pečeme.
  5. Poleva či zdobení záleží jen na naší fantazii.

Není podívání na mini cheesecaky krásné?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky