7 nejlepších receptů na malinové řezy. Čerstvé maliny mají krásnou barvu a výbornou chuť
Zrající maliny jsou skvělou ozdobou lahodných řezů, které připravujeme během léta. Podle našich receptů můžeme připravit a upéct ty nejoblíbenější, které potěší naši rodinu a jistě i případnou návštěvu. Hodí se také pro slavnostní příležitosti.
Pěstujeme-li na zahradě opakovaně plodící maliníky, které jsou úrodné, máme dostatek čerstvých plodů od července až do prvních mrazíků. Maliny, na rozdíl od jiného ovoce, před použitím neoplachujeme, a proto je důležité, aby rostly v čistém prostředí. Po sklizni je pečlivě prohlédneme, aby byly zdravé a nezůstal v nich hmyz.
- Malinové řezy s jogurtem a čokoládou
- Kakaové řezy s tvarohovým krémem s malinami
- Malinové řezy
- Ořechové řezy z celozrnné mouky s malinami
- Řezy s malinami v tvarohovo-smetanovém krému
- Malinové řezy s ořechy
- Řezy s tvarohovým krémem s malinami v želé
Maliny patří mezi nejoblíbenější druhy letního ovoce. Výhodou je, že se snadno pěstují. Důležitý je výběr správné odrůdy a vhodná péče - dobře vyhnojená bezplevelná půda, dostatek vláhy a správné stříhání rostlin. Kromě rostlin s červenými plody lze pěstovat i maliníky se žlutými plody.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Banana split
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 21 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené pečivo ze špaldové mouky. Jak se špalda používá a na co se hodí
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Komentáře