uvařila 22. 1. 2012 12:22
korpus před ozdobením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2012 12:22
korpus před ozdobením
bílek, cukr krystal, ocet balsamiko, kakao, čokoláda hořká, smetana ke šlehání, maliny
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jak na perfektní kuřecí roládu jako podle MasterChefa? Šťavnatost zajistí máslo i správná náplň, třeba s vejci a houbami
Sladká hádanka: Je francouzský toast opravdu francouzský?
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní