uvařila 13. 11. 2013 13:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 11. 2013 13:55
maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, marmeláda brusinková, povidla švestková, cukr třtinový, ocet balsamiko, jalovec, pepř černý, bobkový list, koření nové koření, rozmarýn, tymián, olej olivový, máslo, mouka hladká, víno červené, smetana na vaření, sádlo, špek, sůl, pepř
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Nejlepší broskvové moučníky: upečte si bublaninu, hrníčkovou buchtu nebo mini dortíčky!
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
Čokoládové poleno podle slavného francouzského kuchaře Lignaca: Perfektní dezert chutná božsky, přitom není složitý