uvařila 28. 4. 2013 12:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2013 12:53
mouka polohrubá, droždí, žloutek, kůra citronová, cukr moučkový, sůl, rum, mléko, olej, marmeláda, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Pravé Tatranky jsou jenom jedny. Název získaly podle svého původního tvaru
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle