uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 6. 2011 17:12
Kuřecí kostky s kedlubnovo-hráškovým bešamelem
maso kuřecí, hrášek mražený, kedlubna, mrkev, cibulka jarní, koření tandoori masalo, koření aztécký poklad, mléko, olej, sůl, pepř bílý, máslo, mouka hladká
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Tak trochu jiné čokolády: Ochutnejte verzi s vínem, chlebem nebo cibulí