Kedlubnové zelí
Recept ještě nebyl hodnocenNechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 148 kJ / 35 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse,…
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého…
Vegeta a podobná dochucovadla obsahují především sůl a glutamát sodný, zeleniny jen zlomek. Vyrobte si raději domácí polévkové koření, do kterého dáte samé zdravé…
Kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Můžeme přidat i nadrobno nasekané listy.Brambory také oloupeme a nastrouháme nahrubo.Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na…
Silný čirý kuřecí vývar s plnou chutí podle tohoto podrobného receptu hravě zvládne každý začátečník. Kuřecí vývar ale nemusíme podávat jen jako polévku. Dá se použít…
Po dlouhé zimě potřebujeme doplnit zásobu vitamínů a k tomu dobře poslouží tento výborný svěží salát, který je plný čerstvé zeleniny. Vše stačí jen nakrájet, smíchat a…
Říká se, že polévka je grunt, protože obsahuje to nejvýživnější ze zeleniny či masa. Hustá a hřejivá polévka plná zeleniny se výborně hodí k víkendovému obědu, k večeři…
Toto staré dobré jídlo vařívaly naše babičky, na které rádi vzpomínáme. Je to moc dobré a rychlé jídlo. Šťavnaté kedlubny ve smetanové omáčce s brambory a opečeným…
Zeleninové placičky se snad dají udělat z čehokoliv. Kedlubny nesají vlhkost, proto je zde jako pojivo použit strouhaný sýr a zakysaná smetana. Placičky jsou velmi dobré…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Dušená zelenina na másle je výbornou volbou pokud chcete odlehčit jídelníček. Pokud ji připravíte na skus a dobře ochutíte, nebude vám maso na talíři vůbec chybět.…
Kdo by nemiloval polévky? Pokrm, který zasytí i zahřeje, a často je označován jako lék. Kedlubnová polévka se zeleninou a voňavým kořením je skvělá k víkendovému obědu…
Kosti a kroupy uvaříme v mírně slané vodě, hotové vyvařené kosti vyndáme, nastrouháme si mrkev a kedlubnu, bramboru nakrájíme na kostičky a přidáme do vývaru, dáme…
Smetanová omáčka plná zeleniny a s vůní česneku? Že to zní lákavě? Vyzkoušejte recept na kedlubny s mrkví a hráškem na česneku. Je to snadné, rychlé a výborné. Jistě se…
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Kedlubnová pochoutka hotová do půlhodinky. Kedlubna je opomíjenou zeleninou, kdy si jí dáme buď syrovou, do polévky anebo vůbec. Přitom je sladká, zdravá a tepelně…
Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou…
Na odlehčení jídelníčku se hodí chutný zeleninový pokrm. V našem receptu najdete příjemnou kombinaci kedlubny, smetany, česneku a koření. Spolu s přílohou z brambor to…
Pečeme-li vepřové s kostí, např.: koleno, bůček nebo žebra, tak zbylé kosti a kůže nevyhazujeme, ale použijeme k přípravě silného, koncentrovaného vývaru. Je méně známým…
Ledový salát, rajčata, okruka, to jsou samé dobré a zdravé potraviny, které odlehčí váš jídelníček. Koření a jogurtový dresing propůjčí salátu pikantní chuť a tofu vás…
Kedlubna je všestranná a pro zdraví velmi prospěšná zelenina. Na másle připravená kedlubna je výborná sama o sobě, zkuste si ji ale připravit s opečenou krkovičkou…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32