uvařila 16. 11. 2013 15:20
směs koření č.2
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2013 15:20
směs koření č.2
kapie, cibule, koriandr čerstvý, maso hovězí mleté, rýže, sůl, pepř mletý, římský kmín mletý, cibule, koriandr čerstvý, rajče, česnek, voda, olej olivový, sůl, paprika sušená sladká, pepř mletý, římský kmín mletý
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z pečených rajčat je snadná na přípravu. Stačí správně upečená zralá rajčata a bylinky, chutná teplá i studená
Pravidlo pěti vteřin: Opravdu můžeme jídlo bezpečně sníst, i když spadne na zem?
Dokonalý pudink je nejlepší základ do pohárů s ovocem a šlehačkou. Udělejte si domácí!