uvařila 19. 10. 2012 16:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2012 16:09
mouka hladká, cukr moučkový, tuk hera, koření do perníku, med, soda jedlá, vejce, karamel
Přidáno před 32 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Novoroční čočka pro bohatství a štěstí: Uvařte si ji třeba podle Čiriny Košíkové, oblíbené kuchařky Václava Havla
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický