uvařila 26. 10. 2014 14:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2014 14:07
líčka hovězí, zelenina kořenová, víno červené, majoránka, sůl, pepř, bujón, cibule, povidla švestková
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo