uvařil 20. 12. 2016 17:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 12. 2016 17:00
hlava vepřová, koleno vepřové, plec vepřová, kůže vepřová, maso vepřové, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Trápí vás špatné spaní a noční můry? Může za to i to, co jíte!
Španělská studená polévka gazpacho z rajčat příjemně osvěží i ochladí a s přidanými krutony i skvěle zasytí
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle