uvařil 31. 1. 2015 15:56
Vídeňské brambory
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 31. 1. 2015 15:56
Vídeňské brambory
brambory, slanina, cibule, smetana na vaření, petrželka zelená, sůl, máslo
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jak nejlépe skladovat máslo koupené v akci? Trvanlivost prodlouží tmavý obal i nízká okolní teplota, pak bude máslo do cukroví skvělé
Hitem Tik Toku je tohle křupavé ovoce na špejli: Jak připravit „skleněné“ banány, melouny či hrozno?
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny