Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Představujeme přehlednější, krásnější a lepší web. Zjistěte, co je nového a na co se ještě můžete těšit!
Zdroj: Toprecepty

Milí čtenáři, návštěvníci našich stránek, přispěvatelé, autoři receptů, jste s námi už 13 let. Je to dlouhá doba, po kterou nám zachováváte přízeň, a my jsme za to moc rádi! Proto dnes pro vás máme překvapení!

Novější a lepší

Rozhodli jsme se totiž před časem, že bychom vám kromě našich (vašich) receptů a zajímavých článků ze světa gastronomie rádi dali něco víc. A i když budou Vánoce až za dlouho, od nás dostanete dárek už teď! Tím dárkem jsou nový vzhled a hlavně nové funkce našeho (vašeho) webu. Pojďte se na ně s námi společně podívat.

Recepty

Na nové podobě webu jsme pracovali několik měsíců. Nyní tedy máte před sebou zjednodušený, lepší a přehlednější katalog receptů. Najdete v něm nové kategorie s novými štítky, díky kterým hned poznáte, jak moc je příprava jídla náročná, nebo o jaký typ kuchyně jde. K receptům jsme také, ve spolupráci s výživovým specialistou Mgr. Martinem Jelínkem, přiřadili nutriční hodnoty. Pokud si hlídáte jídelníček, tohle bude pro vás to pravé! Sekce Videoreceptů vás zase provede přípravou daného jídla doslova krok za krokem.

Uvařeno

Právě u receptů teď najdete novou funkci s názvem Uvařeno. V této kolonce se můžete pochlubit svými kulinárními výsledky, které jste uvařili podle daného receptu. A zároveň můžete jídlo a recept taky ohodnotit. Pokud vás recept zaujal, jedním kliknutím si jej uložíte do složky oblíbených, nebo jej nasdílíte s přáteli, případně vytisknete. Tyto funkce byly sice dostupné už dříve, ale nyní je máte pěkně a přehledně všechny seřazeny pohromadě.

Kulinářský slovník

Nevíte, co je ačokča, malageo nebo tamarind? Případně potřebujete připomenout, jak se vaří fazole mungo, kde žije treska obecná či jaké koření najdete v balkánské kořenicí směsi čubrica? Žádný stres! My vám to vysvětlíme. V rubrice Kulinářský slovník najdete stovky výrazů i popis toho, co znamenají.

Kulinářský slovník Přejít do slovníku

Korbáčik

Korbáčik je typ polotvrdého pleteného velmi slaného sýra, původem z horských oblastí Oravy na severu Slovenska. Prodává se ve dvou hlavních variantách - přírodní a uzený. Je velmi oblíbenou součástí různých pohoštění.

Tipy a triky

Nová rubrika s názvem Tipy a triky vám usnadní vaření. Dozvíte se zde například, jak správně uvařit kuskus, jak sušit kuchyňské bylinky, jak elegantně a bez slz nakrájet cibuli, nebo jak vykostit kuře na roládu. Další tipy a triky budou stále přicházet, takže se určitě máte na co těšit! V této sekci najdete rovněž takzvané Rozcestníky, tedy články, které se obšírněji věnují přípravě konkrétních jídel, třeba omáčkám, knedlíkům nebo bábovkám.

Magazín

Abyste měli balíček kompletní, pročíst si můžete také náš Magazín, neboli online časopis o jídle. Najdete zde spoustu článků nejen o vaření, ale také o zajímavých kuchyňských surovinách, o historii a původu jídel, dále rady k tomu, jak určité pokrmy vylepšit, co jíst, abyste byli zdraví, co uvařit dětem, která bylinka vám pomůže k lepšímu spánku, nebo třeba, jak nejlépe skladovat potraviny v lednici.

Postupně vám poradíme i to, do které restaurace se vyplatí zajít, nabídneme rozhovory se zajímavými šéfkuchaři a zeptáme se jich na jejich tajné triky, a zmapujeme, jaké novinky jsou na trhu. V Magazínu najdete i seriály o bylinkách nebo zapomenutých českých jídlech. Chystáme i speciální adventní kalendář, seriál o cukroví a mnohá další příjemná překvapení. Zkrátka, děláme všechno pro to, aby se vám u nás pořád líbilo. 

Děkujeme vám za dosavadní přízeň a budeme moc rádi, když s námi stále zůstanete, protože vaření je radost a té není nikdy dost!

 

Komentáře

Martina88

18. 10. 2021 12:27

Nový vzhled mě mile překvapil , nutriční hodnoty a jiné díky za Vaši mravenčí práci :-K :-K :-K

JindraTom

22. 9. 2021 17:54

Dobrý den,
pokud si dám vyhledat např. Cheesecake, jak si seřadím recepty podle hodnocení? Děkuji?

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 9. 2021 12:31

simonacw: Ale ano dá ;-)
Pod Uvařeno je Moje poznámka, pod ní v šedém rámečku Sdílejte s přáteli - a tam je i Vytisknout.

simonacw

22. 9. 2021 09:38

Kde se dá recept vytisknout? Nevidím to, jen Uvařeno a to je mi naprd.

georgie georgie

19. 9. 2021 11:59

satelit: Mně se také novota nelíbí, pro mne má ohromné mínus !;-(

satelit

15. 9. 2021 23:25

Vůbec se mi ta novota nelíbí. Minulé uspořádání bylo mnohem lepší!

cathleen cathleen (moderátorka)

15. 9. 2021 11:33

Honza77: dobrý den i Vám, Honzo! :-) Recepty seřadíte podle hodnocení jednoduše - mrkněte na přiložené foto v téhle diskuzi:
www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4034#post_id-764608

Honza77

15. 9. 2021 10:45

Dobrý den, bude možné řadit recepty podle hodnocení, tak jak tomu bylo dříve?
Děkuji

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 9. 2021 12:59

Alzbetina Prk.: myslíš vyhledávání obecně (ze všech receptů) nebo v oblíbených receptech?

Alzbetina Prk.

14. 9. 2021 12:11

cathleen: Všimla jsem si, že z vyhledávání zmizelo hledání podle ingrediencí. Já to docela používala. Zmizelo to navždy?

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 9. 2021 11:54

Santte (a další :-) ): VYHLEDÁVÁNÍ ve vašich OBLÍBENÝCH receptech je již funkční ;-)

Mutsynka

14. 9. 2021 10:17

cathleen: super, moc děkuju ;-)

toprecepty.cz toprecepty.cz

13. 9. 2021 09:00

Santte: Dobrý den,

děkujeme, že jste komentář napsala. Na doplnění funkce Oblíbené právě pracujeme, psala o tom níže moderátorka cathleen. Cílem je, aby to bylo přehlednější a ucelenější. Každému napíšeme vzkaz, že je to hotovo.

Aktuální recepty, které se vaří dostaly ještě více prostoru než na původním webu, naleznete je v menu pod položkou Aktuálně se vaří https://www.toprecepty.cz/aktualni-recepty/ a také na domovské stránce úplně dole.

Lukáš

Santte

12. 9. 2021 22:23

Dobrý den,
obyčejně nepíšu nejaké komentáře nebo něco co by mohlo být lepší, ale tohle musím.
Ve svých oblíbených receptech mám uložené recepty s počtem 23 strán. Před nasazením nového vzhledu filtrováni receptu bylo snažší. Dalo se krásně vybrat co chci, co hledám.... jako dneska. Vím, že mám nějakou kokosovou buchtu uloženou v oblíbených a šup jdu se podívat, ale ono se to nedá firltrovat podle moučniku nebo polívky jaké mam uložené. Musela jsem překlikat nevím kolik stránek, abych se dostala na ten daný recept. Můžete tuhle funcionalitu vrátit.
Také se musím vyjadřit, nevím kde hledat nej za posledních 14 dnů. Bylo to super, pořád něco nového, co se líbilo lidem a dle toho se dostalo do top a nyní vůbec nevím kde to je.
Změna je život, to ano, ale některé veci, které jsou dobré, vyzkoušené, lidi to mají radi stojí za uvahu jestli je nutné to menit. Když už, tak alespon nechat dané funkce.

Děkuji, držím palce, přeji hodně úspechu a tisíce dobrých receptu :)
Ivet ;-)

mika59 mika59

11. 9. 2021 22:34

Líbí se mi ty krásné velké fotky, ale to rozlišení asi u rozdílných fotek bude jinde. Některé fotky jsou až až. Jen názor..

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 9. 2021 20:41

Straslipka Martin, Tomino1315: K receptům, které jste si uložili do vašich OBLÍBENÝCH RECEPTŮ a zatím v nich nemůžete vyhledávat:

Nejvíce nám hlásíte, že se špatně orientujete ve svých oblíbených receptech. Na úpravě této stránky se pracuje a brzy bude Váš seznam oblíbených receptů doplněn o kategorizaci a samotné vyhledávání.

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 9. 2021 20:39

Mutsynka: je to malinko jiné, vzhledově, ale pořád stejně spolehlivé. Koukněte do diskuze, kam vložím i přílohy, fota, kde je vše vidět. Celý postup vyhledávání ;-)
www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4034

Mutsynka

11. 9. 2021 19:53

Dobrý den. Jde udělat aby bylo jako dřív vyhledávání receptů? Zadala jsem kategorii např. pomazánka a v té kategorii jsem si zadala ještě hledání podle ingrediencí např. cottage, vejce,..... a vyjeli mi jen pomazánky. Teď jde zadat buď jen kategorii a nebo jen ingredienci (a to jen jednu). Když si zadám např. jen ten cottage, tak mi vyjede úplně všechno - pomazánky, zapečené brambory,..... ;-( Nebo to dělám špatně a jde to jako dřív pořád? děkuji

Tomino1305

11. 9. 2021 05:50

Straslipka Martin: Souhlas má stejný problém

Straslipka Martin Straslipka Martin

10. 9. 2021 11:51

Dobrý den... Je mi to líto, ale za nový vzhled aspoň za mě ohromné mínus.... Recepty uložené v oblíbených jsou teď tak nepřehledné, že než tam určitý recept najdu, přejde mě hlad i chuť...;-(;-(;-( Dokud byly oblíbené recepty ve starém vzhledu tříděny dle kategorií, bylo vše o moc přehlednější...

Dalexa

8. 9. 2021 15:13

Dobrý den, zamlouvají se mi nově přidané nutriční hodnoty, jen bych prosila přidat tam hodnotu na 1 g. Je sice fajn, že se mohu podívat kolik KJ má ten pokrm, ale musím si složitě vyhledat a spočítat kolik gramů váží a pak si to dělit. Je možné to změnit ? Děkuji a přeji hodně zdaru, TOP recepty používám ze všeho nejradši.

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 9. 2021 12:31

MikaC001: Děkujeme za normální, klidný komentář :-K o vyhledávání podle kategorií v oblíbených receptech se píše hned pod vaším dotazem :-) tato chyba je nahlášená, bude opravena ;-)

MikaC001

8. 9. 2021 12:18

Také jsem z nového vzhledu nešťastná, nemůžu vyhledávat v kategoriích mezi oblíbenými recepty, např.vsechny recepty z kategorie těstovin. Prosím opravte to, jste moje nejoblíbenější stránky s recepty!

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 9. 2021 16:57

macmic: na to se ti přeptám, ale myslím, že by to hodně ztratilo na přehledosti, kdyby se v Oblíbených nedalo vyhledávat ;-)

macmic

7. 9. 2021 16:37

Nový vzhled je moc pěkný, ale mám hodně oblíbených receptů různých kategoriích a tak jsem se chtěla zeptat jestli se tu dá také usnadnit vyhledávání např. v oblíbených si dát jen vepřové maso, zatím jsem nepřišla jak na to. Jestli někdo ví, prosím poraďte, moc by mi to pomohlo. Jinak se mi stránky moc líbí, ale ještě je zkoumám:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 9. 2021 14:48

Nahlášení chyby:
Na každé stránce se objevuje velký hranatý červený smajlík. Po kliknutí na něj kliknete třeba na zamračeného žlutého smajlíka, otevře se okno, do kterého chybu napíšete.
Odkliknete a hotovo.

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 9. 2021 08:29

Zkoukla jsem pár dokumentů Mise nový domov, určitě je také znáte :-) a vždy mě dojímalo, s jakou radostí a vděkem lidé proměnu svého bydlení přijali.
Nikdy se nestalo, že by do domu - bytu vešli a - aniž by si jej prohlédli - začali vzdychat že....tahle stěna se mi tu nelíbí...modrou nemám ráda....nooo, tady se už nebudu cítit jako doma - určitě víte, co Vám tím chci říct :-)
Zrovna tak ihned neběhali a nehledali nějakou chybu, která tam přeci MUSÍ být! Alespoň nějaká zásuvka, že se hůře vytahuje...
Na tyhle naše "horší zásuvky" tu přece máte možnost nahlásit chybu, nemusíte to hned a se zhnusením v písmenech psát do komentáře článku, oznamujícího novinky Topreceptů :-! (Pro některé - on i ten smajlík :yes::yes: tady je - stačí prozkoumat toho jinak vypadjícího smajloše na řádku zcela vpravo a je to! Je to kratší, než psát vzdychy, ale ne tak efektivní, že. - Chápu.)

S dalšími moderátorkami patříme do týmu, který stojí za novým kabátkem Topek - a věřte, že to byla práce dlouhá, těžká, únavná a zodpovědná :-) proto nepotřebuje nějakou obhajobu. (Chybky tu na webu byly vždy a u tohoto "mimina" se vyhledávají dnem i nocí - stačí je nahlašovat. Ono to jinak nejde, že.)

Spíš jsem Vám tímhle chtěla jako jedna z Vás, jako "ta cathleen, co tak ráda peče.." říct - prosím, nedopusťte, abych se se Vás, "spolukuchaře", musela jakkoliv stydět! Nejsme tu přece nikdo nevděční nebo neuznalí...

Loiza

6. 9. 2021 23:20

nemám zájem

toprecepty.cz toprecepty.cz

6. 9. 2021 21:13

JindraTom: Dobrý den,

děkujeme za konkrétní připomínky. Na vyhledávání budeme v následujících dnech pracovat a doplníme i to, o čem píšete. Na Vámi zmiňovaný tisk se podíváme také.

JindraTom

6. 9. 2021 20:27

toprecepty.cz: Dobrý den, pokud si dám vytisknout recept, je pro mě zbytečné, abych si tiskla nutriční hodnoty. A tisk se mi nelíbí. Pokud si recept zkopíruji do wordu, musím ho složitě upravovat - odstranit štítky a nutriční hodnoty, zrušit šedé podbarvení. Nevím, proč jsou jak u surovin tak u postupu zaškrtávací políčka (která ve wordu nejdou odstranit). A ještě jedna připomínka - pokud si dám vyhledat např. jablečný koláč, proč si vyhledané recepty nemůžu seřadit podle hodnocení?

toprecepty.cz toprecepty.cz

6. 9. 2021 20:07

JindraTom: Dobrý den,
na vyhledávání se podíváme. Kopírování receptů by mělo jít úplně stejným způsobem, případně máte pod receptem tlačítko vytisknout.

Ivana A.

6. 9. 2021 20:03

JindraTom:
No tak jsem si zkusila zkopírovat recept do Wordu a máte pravdu-je to hrozné. Teď abych si každý recept opisovala ručně...to je velký krok zpět:-((

JindraTom

6. 9. 2021 19:20

Toprecepty byly moje oblíbené - přehledné a jednoduché, fungovalo snadné vyhledávání. Dnes jsem si chtěla vyhledat jablečné moučníky - to fungovala pouze na první straně. Oblíbené recepty jsem byla zvyklá si kopírovat do wordu. Teď je kopie nepoužitelná. Nový vzhled se mi fakt vůbec nelíbí a uživatelsky je pro mě nekomfortní. Škoda. Jdu se podívat po jiných stránkách.

lemarti

6. 9. 2021 19:04

Mě se taky nelíbí. Proč v oblíbených receptech není vyhledávání v kategoriích?
A nejde mi pár dní uložit recept do oblíbených. Konkrétně tenhle :

MIKIKE MIKIKE

6. 9. 2021 16:00

nelíbí se mi nový vzhled, starý byl perfektní;-(

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 9. 2021 15:16

Ivana: váš vulgární komentář mažu (v tomhle budou Toprecepty navždy stejné :-) ). Zkuste svůj negativní názor příště vyjádřit slušně ;-)

JanaHl

6. 9. 2021 15:08

Tak tohle se těžce nepovedlo. Fakt bylo potřeba měnit přívětivý a přehledný vzhled? Dost silně mě to znechutilo a moc sem už chodit nebudu. Než se v tomhle zmatku něčeho dopátrám, radši se poohlédnu někde jinde. Škoda, tenhle web byl fajn.:-//

toprecepty.cz toprecepty.cz

6. 9. 2021 14:47

Ivana A.: Dobrý den,

podíváme se na to. Změna je to velká, mohlo e stát, že něco přestalo fungovat. Napravíme.

Ivana A.

6. 9. 2021 14:36

Nevím, proč se pořád něco musí měnit;-( Tyto stránky sleduji mnoho let a hodně receptů u nás "zdomácnělo". Nejraději vyhledávám podle konkrétní suroviny, což teď nějak nefunguje. Zadala jsem surovinu v "Podrobnější vyhledávání", naskočilo asi 85 stránek, ale po prohlédnutí 1.stránky dám Další...a nic, prázdno, kliknu na 2, nic... Zkusila jsem jinou surovinu a totéž...no snad se časem vychytají mouchy a bude to zase fajn.

Wikki

6. 9. 2021 12:49

Líbí se mi to, určitě si všichni zvykneme na nové uspořádáni stránky. Já hodně používám "Náhodné recepty", vždy mi něco zajímavého padne do oka. Hlavně z těch starších schovaných receptů.:-)

Navir Navir

6. 9. 2021 12:44

Tak to se tedy nepovedlo...
;-(

toprecepty.cz toprecepty.cz

6. 9. 2021 11:27

Prema: Děkujeme za zpětnou vazbu, mohl byste i vy být konkrétnější?

Prema

6. 9. 2021 11:14

Absolutně nepřehledné, nepoužitelné.

toprecepty.cz toprecepty.cz

6. 9. 2021 09:12

casino: Dobrý den, budeme rádi za zpětnou vazbu, co se Vám konkrétně nelíbí, případně s čím máte problém.

Váš komentář je velmi neurčitý.

casino casino

6. 9. 2021 08:16

Zvyk je železná košile, že :-K
Asi si na nový vzhled zvyknu, resp. nic jiného nezbývá, že 8-(
Ale na dnešní ráno se pokusím co nejrychleji zapomenout, že ;-(
Na jídlo prý se FUJ neříká, že (palec hore - kam zdrhl emotikon, he???
...ale o novém formátu to snad říci lze, že ;-(

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více