Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

„S chutí divočiny“ aneb Poznáváme receptury nejkvalitnějších krmiv Taste of the Wild pro psy i kočky

Marně pátráte po tom nejvhodnějším krmivu pro své štěně? Nebo snad nevyhovují z jakéhokoli hlediska vašemu psovi stávající granule a proto uvažujete o změně? Chcete krmit své domácí mazlíčky zdravě a bez obilnin? Pak je tu jedno společné řešení pro všechny – superprémiové vlhké krmivo pro psy a kočky s chutí divoké přírody Taste of the Wild. Na tohle krmivo už vám žádný domácí mazlíček neřekne Ne!

Široký sortiment receptur zaručuje dobrý výběr i pro ty nejmlsnější psí a kočičí jazýčky. Příchutě od bizona přes divočáka, jehněčí, krůtí či křepelčí maso až po maso z lososa a pstruha jsou lákavé pro každého čtyřnohého mlsouna. Perfektní vyváženost živin, skvělá chuť a nulový obsah obilnin jsou to nejdůležitější, co určuje vysokou oblibu tohoto amerického krmiva nejen u psů a koček, ale také u jejich majitelů.

Americká krmiva Taste of the Wild nabízejí skvělé vyvážené receptury nejen pro psy, ale také pro kočky. Nejen, že oblíbenost těchto krmiv u spotřebitelů je vysoká, ale i hodnocení mnohými nezávislými recenzenty je vysoké. Jedná se o bez-obilné receptury, které zaručují skvělou stravitelnost, ale navíc bez přidaných barviv, konzervantů a chemických aditiv. Pro každou životní fázi vašeho čtyřnohého mazlíčka v tomto krmivu naleznete ideální zdroj vyvážených živočišných bílkovin.

Krmiva Taste of the Wild v podobě různých receptur zaručují vašim psům a kočkám maximální stravitelnost bez jakýchkoli zažívacích potíží. Tato krmiva volí většina majitelů psů a koček, kteří vědí, že obilniny bývají spouštěčem potravinové intolerance. Výsledkem zkrmování tohoto krmiva je zdravý, dobře pohyblivý spokojený pes či kočka s perfektní zdravou kůží a lesklou srstí. Díky přidávanému sušenému ovoci a zelenině navíc budou mít všichni mazlíčci odolnější imunitní systém.

Krmiva Taste of the Wild – receptury pro psy

High Prairie receptura obsahující jako základ pečeného bizona, jehněčí a kuřecí moučku a vejce je vyváženým krmivem pro dosažení vitality a zdraví vašeho psa. Nulový podíl obilovin, které mohou ve stravě psů způsobovat nadváhu, je ideálním prostředkem k boji proti nadváze a obezitě psů. Přidávané borůvky a maliny jsou skvělé jako antioxidanty, čímž pomáhají chránit buňky. Rajčata a rajčatová hmota dodává organismu lykopen a Beta-karoten podporující dobré zažívání a celkové zdraví psa.   

High Prairie Puppy představuje vynikající volbu kompletního krmiva pro všechna plemena štěňat. Plně respektuje vzor přirozené stravy šelem. Základ této receptury tvoří pečené srnčí, jehněčí a pečený bizon a vajíčka. Tyto velmi dobře stravitelné kvalitní bílkoviny jsou doplněny zeleninou a ovocem ve formě batátů – sladkých brambor a rajčatovým mlátem. Ideální poměr nenasycených mastných kyselin, aminokyselin, antioxidantů a sacharidů včetně skvělé chuti tvoří zdravou volbu stravy pro rychle se vyvíjející štěňata.

Pacific Stream je receptura v níž jediný zdroj bílkovin v podobě rybího masa nabízí nejlepší stravitelnost. Borůvky a maliny svými antioxidačními účinky podporují zdraví buněk, rajčata dodávají dostatek vlákniny a batáty, čili sladké brambory poskytují dostatečný zdroj energie. Tato forma stravy je ideální při potravinových intolerancích a alergiích na obiloviny, a to jak pro štěňata, tak pro dospívající i dospělé psy všech plemen.

Pacific Stream Puppy nabízí vyvážené krmivo pro všechny milovníky rybích příchutí. V této receptuře naleznete rybu a lososa jako jediný zdroj živočišných bílkovin. Opět krmivo bez obilovin bohaté na lososový olej a prebiotika vynikajícím způsobem podporující trávení a vytvářející zdravý imunitní systém každého štěněte od 6 týdnů, ale i u dospělého psa. Zejména omega 3 mastné kyseliny napomáhají správnému vývoji mozku, zraku a kloubů štěňat všech ras. Prebioticky působící inulin a v krmivu obsažená čekanka a juka významným dílem působí na zdravé trávení.

Sierra Mountain Canine – výživným a chutným zdrojem energie jsou exotické sladké brambory, které spolu s jehněčím masem mají velmi nízký alergenní potenciál. Díky vysokému obsahu antioxidantů jsou skvělou ochranou buněk před volnými radikály.  Receptura neobsahuje jateční odpad, ani žádné živočišné či rostlinné vedlejší produkty. Velmi chutnou ji činí také nulový obsah umělých dochucovadel. Splňuje potřeby každého psa bez ohledu na věk, rasu či velikost.

Southwest Canyon Canine receptura je směsí toho nejvybranějšího červeného masa vyváženého složení, které poskytne zdravou stravu jak štěňatům všech plemen od 6 týdnů, tak všem dospělým psům. Nulová potravinová intolerance, vysoká kapacita ochrany buněk, podpora zdravého imunitního systému psů. Zdroj stravy bohatý na nenasycené mastné kyseliny zajišťuje mimo jiné i lněné semínko mající velký vliv na zdravou kůži a skvělé trávení psů.    

Wetlands Canine Formula - jako bohatý zdroj bílkovin je v této receptuře maso z kachny, křepelky a krocana. Přidané kuřecí sušené maso dodá vašemu psu potřebné esenciální aminokyseliny a přírodní vitamín B3. Vejce v receptuře nabídnou kromě lehce stravitelných bílkovin také lutein a zeaxantin, prvky, které zajistí dvojitou ochranu zraku vašich psů. Batáty, rajčata a borůvky s malinami dodají psům rostlinou vlákninu, minerály a vitamíny. Čerstvé ovoce plní také funkci antioxidantů a přirozeného zdroje zinku a selenu.

Krmiva Taste of the Wild pro kočky

Canyon River Feline receptura představuje velmi chutnou kombinaci uzeného lososa a pstruha, která je zároveň velmi kvalitním zdrojem lehce stravitelných bílkovin. Jedná se o prémiové krmivo prémiové chuti obohacené o ovoce a zeleninu, které dodají vaší kočce dostatek energie a podpoří její imunitní systém.  

Rocky Mountain Feline je receptura s uzeným lososem a pečenou zvěřinou. Je to skvělý zdroj výživy, vitamínů a minerálů pro kočky různých ras i různého věku, obohacený o sušený kořen čekanky pro lepší trávení a borůvky a maliny pro dokonalý zrak. Přidané kuřecí maso, batáty, rajčata a hrachová bílkovina s bramborovým proteinem z něj činí vyváženou potravu pro kočky i koťata a zároveň účinnou prevenci před jejich zažívacími problémy.  

Doporučujeme přečíst také 10 důvodu proč doporučujeme krmiva Taste of the Wild.

Kvalitní krmiva a další chovatelské potřeby pro psy i kočky můžete zakoupit ve specializovaném obchodě Můj Mazlík na www.mujmazlik.cz

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

10. 11. 2015 08:49

Aha, takže recepty na sušenky pro psy byly u stránek vaření pro lidi nevhodné, ale reklama na krmivo je vhodná... :-D:-D

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více