Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

K příležitosti 100 letého výročí vzniku Československa, se Tesco rozhodlo pro uspořádání soutěže s tradičními recepty. Soutěžte se svými nejlepšími recepty a vyhrajte poukázky na nákup v obchodech Tesco, nebo o umístění vašeho receptu v nově připravované kuchařce.


Recepty s příběhem

Máte recept, který by mohl inspirovat ostatní? Možná takový, který se s vaší rodinou nese po několik generací? Ať už to je jednoduchá jednohubka nebo komplikovaná svíčková, podělte se o recept a jeho příběh s ostatními na stránkách Tesco a získejte skvělou cenu, poukázku na nákup a možná i místo v nové kuchařce, kterou Tesco k této příležitosti vydává.

Porota 

Mezi čtyř-člennou porotu pro recepty patří například herečka Jaroslava Obermaierová, nebo šéfredaktor Beverage & Gastronomy Jan Chovanec. Budou rozhodovat nejen o všech účastnících soutěže, ale také o tom, které recepty se dostanou do připravované kuchařky. Získejte uznání ostatních a bojujte o nejoblíbenější recept.

Kromě poroty také záleží na získání největšího počtu lajků u svého receptu. Proto se vyplatí šířit příspěvek i mezi vlastní přátele, kteří vám určitě pomohou!

Soutěž

Pokud se chcete zapojit do soutěže, jděte na stránky Tesco a přidejte rodinný recept s ingrediencemi, postupem přípravy a zajímavou fotkou. Neváhejte a začněte soutěžit zde. 

Nezapomeňte přidat i nějaký zajímavý příběh :).

 

Šťastné soutěžení!


Tým Toprecepty.cz

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více