Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes Marinované kuřecí prsa na pomerančích…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den dnes ještě kulajda a čočka na kyselo s volským…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Pekný deň, u nás bude cesnaková polievka, zemiaky a losos…“ magdalenka, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vánoční tip pro pejskaře: Psí cukroví, které si můžete dát vy i váš čtyřnohý mazlík
Plněná pečená jablka: Nadívaná ochuceným tvarohem a polévaná omáčkou z kysané smetany chutnají skvěle
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
4. 3. 2014 19:11
Co mě hodně mrzí, že ty pěkné, nápadité, kvalitní recepty splynou a zaniknou v tom velkém množství přidávaných a dokola opakovaných receptů. Všichni / a hlavně noví/ by měli opravdu trochu pracovat s vyhledávačem
Věřím, že každý autor si myslí, že jeho recept je nejlepší. Někdy ale ješitnost je bohužel silnější než zdravý rozum.
Také ty "šílené" dvouřádkové názvy se zdrobnělinami... nechápu.
Vývoj by měl být vždy směrem nahoru a ne opačně.
Pěkný večer ať se Vám všem při vaření daří
4. 3. 2014 18:43
Je mi ale silně proti srsti, když někdo uveřejní od pohledu nepovedené nebo nechutné jídlo a ještě má tu drzost tvrdit - však vyzkoušejte. Nikdy se nesmířím s vtipálky typu "Blažena Blažková", kteří tu z nás všech dělají pitomce. Pitomce ze sebe hravě dokážu udělat sama.
Záleží mi na tom, aby se Topreceptům nezačalo přezdívat Druhý Mimibazar a poslední dobou k tomu mají slušně nakročeno. Úvodní heslo na jednom mém oblíbeném blogu o jídle (Gurmánka Šárka) zní:
"Nejnebezpečnější zbraň, kterou míříme sami proti sobě, je příbor.
Rozmýšlejme dobře, co stojí za to strčit do úst".
4. 3. 2014 16:23
4. 3. 2014 16:19
4. 3. 2014 16:11
4. 3. 2014 16:10
Nelíbí se mi ale urážky, napadání a ponižování v komentářích. Prohlížím si i jiné weby o vaření a myslím si, že je to téměř všude stejné. Jinak velmi oceňuji práci moderátorek a adminů těchto stránek.
4. 3. 2014 15:59
Mrkněte sem:
https://www.google.cz/#q=massa+bob
4. 3. 2014 14:41
4. 3. 2014 14:38
Vyzkoušíme to, co
4. 3. 2014 14:35
Napadá mě jen jedno. Je to marný, je to marný.
4. 3. 2014 14:34
4. 3. 2014 14:23
4. 3. 2014 13:42
4. 3. 2014 13:39
4. 3. 2014 13:35
1 2 3 4 Další