Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

kralik/zajac

zeny!!! navarila som !!http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...
no co k tomu povedat....ako vidite vysledok....ake bolo to maso tmave pred spracovanim, tak po spracovani ostalo stale take tmave....a aj omacka....taketo tmave maso s omackou som este nevidela. priznam sa neochutnavala som ho nejako mohutne...len tak opatrne....v ziadnom pripade to nechutilo ako kralik, ktory otecko vytiahne z kotca, klepne a oderie ho. ani nahodou. maso sa rozpada, nebol problem ho upiect...asi za hodinu a pol. muz si na nom velmi pochutil a povedal, ze ma v sebe to maso nieco a nevie to popisat...potom sa o to pokusil a povedal...ze mal raz take susto ktore chutilo ako pecienka a raz take, ako keby ho mal ako jednohubku s jahodou...tak z toho som mudra nebola. ale to s tou pecienkou *jatra* mu asi prislo podobne lebo jedol kusok kde bola slanina a to s tou jahodou zas dostal asociaciu kvoli tym hrozienkam. ja by som to prirovnala k divine . maso sa nevlasuje, skor ako ked upeciete kuracie stehno, tak sa rozpadne na viacero kusov. no a ako som pisala tento komentar, tak mi zhorely zemiaky ako priloha k tejto kapibare:-((

No to by jeden neřekl, jak si všichni napříč Evropou užijeme s jedním prošpikovaným zajícem. :-D:-D:-D

Bibi :-D:-D:-D:-D:-)):-)):-)):-)):-)):yes::yes::yes: - musím se mrknout, jestli jsi na nějaký žánr nezapomněla

Tak to vidíš vybusna, nemusí se nikam chodit, nemusí se pouštět televize, stačí jen číst komentáře a má tam manžel všechny druhy-komedii, krimi(vyšetřit co to teda je),drama(jak to dopadne špatně...), opereta(až budeš zpívat a říkat, že je to báááječné), thriller(jestli to poletí z okna a na někoho to i s tím pekáčem spadne), no a pak i opera, až budeš zpívat na policii, jak jsi tím kastólem těžce ublížila někomu na zdraví atd...:-O:-D;-):-))

moj muz kazdu chvilu kontroluje ake prispevky prispeli a nahlas mi ich cita....inak zajtra na obed to nebude...az v pondelok....

výbusna - to asi manžel netušil, jakou diskuzi tu vyvolá, když šel na nákup :-D:-D:-D:-D:yes:

To já bych se nejen pozvala, ale byla bych ochotná toho zajíce i uvařit:-p:-D

Já bych to taky viděla na normálního zajíce, chovaného v Argentině. Prošpikovaný už je, přidala bych k němu hodně cibule a kořenovou zeleninu a udělala á la svíčkovou, divoké koření a červené víno na podlévání...škoda, že je to do Mnichova tak daleko, pozvala bych se na zítřejší oběd:-p:-D:-D

Vybusná,udělej to ,jistě to bude dobré,vypadá to podle poslední fotky opravdu na tu maru :-O,přece by němci nedováželi něco špatného :-8:-D:-?

Až teď jsem si přečetla celou diskuzi:-D:-D Moc jsem se při tom pobavila:-)) Já myslím, že to bude normální zajíc. Bože - toho jsem neměla už hóódně dlouho:-S Tak ať se povede a pochutnáte si ! Držím palce:yes::yes:;-)

výbusna - každopádně to jedlé je, tak už to rychle udělej, abys mohla sdělit poznatky - když se to objevilo v Mnichově, není vyloučeno, že to zítra kamion přiveze sem ;-):-D:yes:

no je tam doslova napisane Hase Argentino a pod tym Hasenkeulen...hase je zajac a keulen stehno. ked to rozmrzlo....btw...rozmrzlo to sakra rychle...takze ked to rozmrzlo, tak aha.... drzim to za kusok chrbtice a tie stehna visia dolu.

Hella , ale na Wikipedii uváděj, že se jí tam tak opravdu říká - jako třeba u nás se říká prvosence petrklíč - prostě lidově to má jiné označení a obchodníci si zřejmě myslí, že se běžně do Argentiny létáme pokochat tamní žívočišnou říší :-D:-D a že víme, oco jde :-))

No, tahle diskuze jako sranda je dobrá, ale myslím, že v Mnichově by si nikdo netroufnul pod štítkem Argentinský zajíc prodávat nějakou jinou potvoru.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více