Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 1 hodinou
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„hazel: Já jsem taky zvědava na recept, jsou v tom samé…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Přečtěte si Zobrazit více
Královské chutě: Egyptská královna Kleopatra snídala chleba s vínem a olivami, na oběd klidně spořádala ježka
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
Vejmrda aneb jablečný křen: Oblíbený dip k ovaru je nejlepší z červených jablek, chuť mu dodá vývar
17. 2. 2009 21:43
no co k tomu povedat....ako vidite vysledok....ake bolo to maso tmave pred spracovanim, tak po spracovani ostalo stale take tmave....a aj omacka....taketo tmave maso s omackou som este nevidela. priznam sa neochutnavala som ho nejako mohutne...len tak opatrne....v ziadnom pripade to nechutilo ako kralik, ktory otecko vytiahne z kotca, klepne a oderie ho. ani nahodou. maso sa rozpada, nebol problem ho upiect...asi za hodinu a pol. muz si na nom velmi pochutil a povedal, ze ma v sebe to maso nieco a nevie to popisat...potom sa o to pokusil a povedal...ze mal raz take susto ktore chutilo ako pecienka a raz take, ako keby ho mal ako jednohubku s jahodou...tak z toho som mudra nebola. ale to s tou pecienkou *jatra* mu asi prislo podobne lebo jedol kusok kde bola slanina a to s tou jahodou zas dostal asociaciu kvoli tym hrozienkam. ja by som to prirovnala k divine . maso sa nevlasuje, skor ako ked upeciete kuracie stehno, tak sa rozpadne na viacero kusov. no a ako som pisala tento komentar, tak mi zhorely zemiaky ako priloha k tejto kapibare
14. 2. 2009 22:45
14. 2. 2009 22:19
14. 2. 2009 22:05
14. 2. 2009 21:24
14. 2. 2009 21:23
14. 2. 2009 21:20
14. 2. 2009 21:19
14. 2. 2009 21:05
14. 2. 2009 20:59
14. 2. 2009 20:51
14. 2. 2009 20:39
img_0101.jpg
14. 2. 2009 20:28
14. 2. 2009 20:27
14. 2. 2009 20:07
1 2 Další