Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 1 hodinou
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno před 19 hodinami
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno 8. 9. 2025 06:02:58
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Semix před 11 minutami
Zelný salát s paprikou a křenem
xpepinox před 13 minutami
Americké brambory pečené v tatarce
Martinka k. před 2 hodinami
Cukety na plechu
Tajemnost před 3 hodinami
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
Tajemnost před 3 hodinami
Cuketové placky s eidamem
Martinka k. před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Kajkajak před 4 hodinami
Nadýchané cuketové placky s balkánským sýrem a bazalkou
Martinka k. před 4 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ijanecka před 5 hodinami
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
vnukovar před 5 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (43)
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík
Radulko, recept je skvělý a to je důležité.