Biftek ala klasika
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 053 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,68 g |
Tuky | 30,58 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
je to nejjednodušší a nejlepší, co znám...........bohužel to máme jen 2x za rok
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2020 16:39
Prekvapuje ma "problém", či soliť pred smažením, počas smaženia, po smažení, na tanieri atď.
Myslím, že to je absolútne osobná záležitosť, otázka zvyku či tradície v tej ktorej kuchyni. V reštauráciách solia pred aj po smažení, mäso je presolané, ale sa viacej vypije. My nesolíme vôbec s tým, aby si na tanieri každý posolil, koľko potrebuje. Dôležité je, aby bolo stále cítiť chuť kvalitného mäsa (to nie je bůček...). Ak to niekto pripravuje skutočne len 2 razy za rok (zda sa to ťažko uveriteľné, že 2 razy, alebo tam vypadla nula, teda 20), o to viac je dôležité nechať na každého, aby si mäso dosolil sám podľa vlastnej chute.
Myslím, že to je absolútne osobná záležitosť, otázka zvyku či tradície v tej ktorej kuchyni. V reštauráciách solia pred aj po smažení, mäso je presolané, ale sa viacej vypije. My nesolíme vôbec s tým, aby si na tanieri každý posolil, koľko potrebuje. Dôležité je, aby bolo stále cítiť chuť kvalitného mäsa (to nie je bůček...). Ak to niekto pripravuje skutočne len 2 razy za rok (zda sa to ťažko uveriteľné, že 2 razy, alebo tam vypadla nula, teda 20), o to viac je dôležité nechať na každého, aby si mäso dosolil sám podľa vlastnej chute.
9. 4. 2013 15:53
Dělám stejně, nedávám cibulku,ale polévám bylinkovým máslem. Dobrůtka
14. 9. 2011 15:28
takhle zprznit svíčkovou..?..
9. 6. 2010 13:49
ona.idnes.cz/ucime-se-pripravit-spravny-biftek-v-peti-snadnych-krocich-p3l-/recepty.asp?c=A081104_112131_recepty_ves
dolcevita.blog.cz/0703/hovezi-steak-beefsteak-beef-steak-biftek
Nejlepší je si to vyzkoušet. Když to zkusíš posolit až potom, tak nic tak hrozného nehrozí, ne?
dolcevita.blog.cz/0703/hovezi-steak-beefsteak-beef-steak-biftek
Nejlepší je si to vyzkoušet. Když to zkusíš posolit až potom, tak nic tak hrozného nehrozí, ne?
9. 6. 2010 12:50
U nás maso na bifteky osolilo po jedné straně,mrsklo na pánev a než se opeklo, posolila se druhá strana a maso se otočilo.Bezva nápad na sobotní oslavu kulatinDěkuji
9. 6. 2010 12:05
HOLKY, PORAĎTE JAK JE TO SE SOLENÍM. KOUKALA JSEM NA PÁR RECEPTŮ NA NETU A VŠUDE SOLÍ HNED. jEDINĚ JÁTRA SOLÍME AŽ NA TALÍŘI
9. 6. 2010 10:29
Kroupovko, bifteček je velká dobrota, ale ani se nedivím, že to máte 2x do roka-děsně drahý maso a na naše čeký poměry luxus Ale za to máš 1. boda
9. 6. 2010 09:36
Už se nebudu na žádný recept dívat,mám z toho takový hlad a chuť,a nikde nic
9. 6. 2010 08:51
Máš moc fajn recepty , škoda, že to nestíhám ani číst...
Ale já si na ně čas vyšetřím, uvidíš...
Ale já si na ně čas vyšetřím, uvidíš...
9. 6. 2010 08:40
U nás doma se solí nejdříve až po zatažení masa. Většinou až po přenesení na horký talíř a myslím si, že je to tak správné.
9. 6. 2010 08:21
Na biftek klasika se cibulka nedává - ale změna je život,tak proč ne
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na Bílou sobotu pečeme mazance, beránky a velikonoční hlavičku. Křesťané světí oheň a očekávají vzkříšení Ježíše
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: biftek z pravé svíčkové biftek biftek ze svíčkové biftek z hovězí svíčkové biftek recept anglický biftek anglicky biftek recept bifteky ze svíčkové priprava bifteku vepřový plátek ala biftek nejlepší bifteky pravý biftek bifteky z pravé svíčkové bifteky z hovezi svickove nejlepší biftek svíčková biftek priprava hoveziho bifteku pravá svíčková biftek bifteky recepty steaky a bifteky recepty
Suroviny: svíčková hovězí, vejce, olej, sůl, pepř, cibule
Biftek ala klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP1N
11 názorů