Přírodní drůbeží
Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
Tuky | 5,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hodí se rajčatový, okurkový nebo jiný zeleninový salát. V zimě různé kompoty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2010 11:27
Lemarti,tak to mě opravdu moc těší
2. 10. 2010 12:56
Ani tak jsem dnes opět vařila a dokonce i s libečkembylo to výborné
2. 10. 2010 12:53
Jani my máme černéhoale za bodíky diky všem
2. 10. 2010 09:39
Aničko, se tady směju, jak blázen!! Recept byl v náhodných receptech a v prvním okamžiku jsem myslela, že u talíře sedí živý koucour! Vypadá to báječně, super šťáva
14. 7. 2010 16:03
Tak tohle mi uniklo, ale šťávičky jakékoliv chutě připravené z jakéhokoliv masa jsou u nás velmi vítané a žádané, tím spíš, když jsou připraven z kuřecího, Aničko alespoň za bodík ode mě
14. 7. 2010 16:00
Aničko včera jsem ukuchtila tatkovi a mlaskal jak malé dítěJen nemám libeček tak jsme tam dala provensálské koření.Já nemůžu jinak bych si dala taky a s velkou chutí.
14. 7. 2010 15:02
jt vypadá moc dobře, takové omáčky mám ráda, musím si to připravit
1. 7. 2010 10:42
Anička,ja pridávam ďalší bodíkRecept ako stvorený na leto,rýchle,ľahké a určite chutnéA tá ryža...mne sa málokedy takto podarí
1. 7. 2010 10:03
Jahůdkoto je v pohoděJá kolikrát nevidím větším napsáno
1. 7. 2010 09:29
Správně, četla jsem jen suroviny a úplně přehlédla tu cibuli Omlouvám se autorce receptu
1. 7. 2010 09:28
Netušila jsem,že budu mít tolik bodíků-děkuji,mám velkou radost
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebouvím,že takto napsané je celkem nepřehlednéale aspoň mě to ťuklo
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebouvím,že takto napsané je celkem nepřehlednéale aspoň mě to ťuklo
1. 7. 2010 09:11
Já ji tedy vidím v surovinách i v postupu...
1. 7. 2010 09:09
Tak me se prave libi, ze tam cibule neni-nejak nam nedela dobre..Ukladam Anicko slunicko
1. 7. 2010 08:58
Tyto recepty mám moc ráda, ale přidala bych cibuli a vynechala bujon a nahradila čerstvým zeleným ze zahrádky
30. 6. 2010 22:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 9 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 12 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 54 minutami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 58 minutami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 2 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 3 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 4 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 5 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží drůbeží maso prirodni recepty z drůbežího přírodní drůbeží maso recepty z drůbeže jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete papiňák-drbeží maso recepty pečené drůbeží pro dítě drůbeží roláda s libečkem drubezi prirodni platky pširodni drubeři lahke recepty na leto přirodni drubeži maso jak sloupnout slupku z rajcat přírodní maso na hřibech babicovy dobroty recepty z kuřecího masa
Suroviny: maso drůbeží, cibule, rajče, hříbky sušené, vývar drůbeží, mouka hladká, libeček, sůl, tuk
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
20 názorů