

Drůbeží roláda bez rolování
Suroviny
- drůbeží řízky
- plátky slaniny
- kapie
- smažená vejce
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Formu "srnčí hřbet" vyložíme pečícím papírem.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vyložíme jím formu (dno).
Poté poklademe slaninou, na kterou rozprostřeme smažená vejce a posypeme je kapií.
Poté opět položíme plátky kuřecích řízků, opět osolíme a opepříme a pečeme.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s brambory ,bramborovou kaší nebo opečenými brambory.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Drůbeží roláda bez rolování
-
super recept
neumím vykostit kuře, takže jsem roládu nedělala. S tímhle receptem to jde samo
-
Dělala jsem dnes k obědu a bylo to super. Naplnila jsem klasickou nádivkou (housky, mléko, vejce, houby, petrželka, koření). Začala jsem anglickou slaninou, pak jsem dala kuřecí prsa, pak zase anglickou, nádivku, anglickou a maso. Nahoru trochu nastrouhaného sýra a zalila jsem rozšlehaným vajíčkem. Dovolila jsem si přidat fotky, jsou trochu tmavé, kdyby byl problém, klidně je smáznu.
-
hm mnamka +13
-
Tak kočky.Dneska tu vaši dobrotu upeče chlap.Vypadá to pěkně.Ještě to trošku upravím dle svého a pak vám dám i foto.
-
Pokud nemáte srnčí hřbet, tak použijte bábovku, dělám to v té gumové a je to super bez papíru. Včetně sekané.
-
-
Moc dobré
Dělala jsem z krůtích prsou, maso jsem poprášila grilovacím kořením, do vajíček přidala navíc hrášek a výborný oběd byl na světě
. Rychlé a relativně zdravé, já vím, až na tu slaninu
-
JJ dobrota,ještě jsem ty spodní plátky potřel pln.hořčicí a trochu kari koření a nemá to chybu
-
ahoj, dobrej recept. akorat nemam zadnou poradnou formu, tak jsem to zapekla v keramicke misticce a moc to jako rolada nevypadalo, ale chutnalo to uzasne. pridala jsem foto...ameriky k tomu byly naprosto uzasne...
-
Bezva nápad, nemusím vykosťovat kuře, určitě vyzkouším.
-
Jani, roládu máš moc hezkou na řezu
Já je hlavně dělala na studené mísy a tam mi šťáva nechyběla
-
No, Marti, nikdo doma neprotestoval, snědlo se, raz dva!
Takže, jim to asi nepřišlo suché. No, zespod to bylo více-méně uvařené a zvrchu suchší, ale uvnitř, tak, jak vidíš. Ten špek to krásně provoněl, mám domácí. Já jen, že mám ráda šťávu k bramborám a ta tam jaksi není. Jinak super
-
Jani a zrovna bych řekla, žes musela mít tu roládu dobrou, šťavnatou, je pěkně barevná, masíčko tenoučké a hodně špeku
-
Bibi a takhle odkaz by nebyl?
Přídávám fotku, abych nekritizovala a přitom to nedělala
-
Jani R.,ne že bych si dělala reklamu, ale zkus jednou udělat tu mojí Krůtí roládu dušenou, ta má šťávičky až,až, Taky máme rádi, když má pokrm dost šťávy a není to suché.