Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulharské kotlety

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

6. 8. 2010 18:22

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie898 kJ / 215 kcal
Bílkoviny5,99 g
Tuky5,41 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,00 g
Sacharidy31,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept mám z Bulharska. Vlastně je to jediné jídlo, které mi tam chutnalo. Připravil je pro nás ve Starém Nesebaru český kuchař, který mi prozradil i ingredience. Hodně mi svým složením připomíná Lesácký kotlet.

Vše se může udělat na olivovém oleji, Bulhaři snad vaří pouze na něm. Já jsem použila slunečnicový olej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 10. 2010 09:23

Dark_Side (neregistrovaný/á) můžu tě ujistit, že Bulhaři mají na každém stole kečup, majonézu nevalné kvality a záruky a zatuchlý olivový olej. Tohle jídlo jsem si musela dochutit podle sebe i v Bulharsku, dokonce mne pustili do kuchyně a tak jsem si to "spatlala" sama, ale ingredience JEJICH jsem zachovala. Bulharský "patlal" si k nám nemůže ani přičichnout, kamaráde. Je to asi tak...studené jídlo, teplé pivo, plíživý pohyb, otrávený pohled.;-) Tohle však vařil Ćeský kuchař, díkybohu:-))

Dark_Side

6. 10. 2010 08:57

Určitě to bude dobré, použité dochucovací prostředky však prozrazují "českého patlala" a la "Babica". Pochybuji, že do toho bulhaři doma dávají maggi, worcestrovou omáčku a kečup. Již základní ingredience jsou zárukou výborné výsledné chuti. Našinec sprzní na co přijde.:-/

Teta Lena

27. 9. 2010 18:17

Jééééééééé:-p:yes:

Koubkova Koubkova

10. 8. 2010 13:17

:-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2010 14:06

yanull, ty bys mne rozesmála..:-D:-)) kulinářský orgasmus..no, snad u přítele, on moc rád moje hokus pokusy, ale říkal, že je mám lepší, než byly v Bulharsku;-)!! (Kotlety, samozřejmě!):-)):-D

yanull yanull

7. 8. 2010 14:01

Jani, velice mňamózní záležitost a ještě se vzpomínkou na dovolenou, tak se to pěkně znásobí a kulinářský orgasmus se dostaví :-p:-);-):yes: +17 bodík :yes:

Jikotka Jikotka

7. 8. 2010 11:15

:-O:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-D,super fotky a kotlety taky...:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 8. 2010 08:21

kotletky takto připravené musejí být moc dobré;-)+1:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 8. 2010 22:37

janek53 v Grónsku, jo? ty brďo, asi zjistím, jakou tam mají kuchyni! :-D Źe by lední medvědy?:-)) Děkuji za bodíky;-)

eva hubova eva hubova

6. 8. 2010 20:59

:-pa ta šťávička:-p:yes:+10

janek53 janek53

6. 8. 2010 20:55

Jani, perfektní bulharská inspirace, jen jsem v napjatém očekávání co by to bylo třeba po dovolené v Grónsku(tuleni nejsou v nabídkách marketů):-D:-D:-D:-D:-D Ba a bod:-!:yes:

petrzelka

6. 8. 2010 19:55

:-K:yes:

isindy isindy

6. 8. 2010 18:59

ojky ojky - ještě, že jsem právě dojedla...:-p:-p:-p:-p:-p to je Jani mooooc pěkný :yes:

Bibinka Bibinka

6. 8. 2010 18:46

Jani, krásný:yes:já dělám něco podobného, teda bez kozích rohů a worcesteru, taky je to fajn, my neradi moc ostrý. No a ještě tvojí oblíbenou kotletku, tak se ti nedivím, že chutnalo:-D Máš 5.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 8. 2010 18:41

olca spickova musím se snažit, když ta Hanka nasadila laťku fakt vysoko:-)):-D s jejíma bramborovýma bábovičkama!!:-D:-)):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty bulharské kuchyně bulharské národní jídlo bulharské recepty bulharská jídla bulharská kuchyně jidlo z kotlety bulharské jídlo bulharská kuchyně recepty jak udělat kotlety bulharsko jídlo bulharské fráze jídla z kotlety bulharské pivo bulharské jídla co varit z kotlety jak upravit kotlety jídla z kotlet bulharská národní jídla bulharský jídelníček kozí maso

Suroviny: kotleta, rajče, paprika čerstvá zelená, žampióny, paprika kozí roh, cibule, omáčka worcesterová, maggi, hořčice, kečup sladký, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Bulharské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KLpM