Závin z řeckého phillo (filo) těsta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 722 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,00 g |
Tuky | 61,80 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 730,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Phillo (filo) těsto - je původem z Řecka, kam ho ale přivezli Turci. Řekové ho dnes používají téměř na všechno. Díky jeho neutrální chuti můžete plnit čímkoli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2011 19:04
17. 10. 2010 10:53
17. 10. 2010 10:25
17. 10. 2010 10:16
17. 10. 2010 10:10
- nechala jsem jen jednu vrstvu, přeci jen se mi nepovedlo udělat tak tenoučké jako kupovaný originál, takže to bylo spíš tako tenké tažené těsto...
- potřela jsem jen vršek vajíčkem s mlékem...
- těsto jsem měla v míse a přikryté folií, vždy jsem si jen kusek odtrhla a zpracovala, zbytek byl stále přikrytý
17. 10. 2010 10:02
17. 10. 2010 04:04
17. 10. 2010 01:03
16. 10. 2010 22:59
16. 10. 2010 22:51
16. 10. 2010 22:44
16. 10. 2010 22:31
16. 10. 2010 22:14
16. 10. 2010 19:24
16. 10. 2010 19:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 6 minutami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 58 minutami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 12 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 14 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 14 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 14 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 15 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma
Další recepty
Tématické fráze: filo těsto těsto filo filo testo recept filo těsto recepty recept na filo těsto co je filo těsto filo těsto kde koupit těsto filo koupit recepty z filo těsta kde koupit filo testo řecké těsto filo těsto - recepty řecké listové těsto listové těsto filo těsto filo recept co je filo těsto kde koupit řecké moučníky filo recepty na těsto filo řecký moučník
Suroviny: mouka hladká, sůl, voda, olej olivový, solamyl, jablko, cukr skořice, šunka, sýr, bazalka čerstvá
Závin z řeckého phillo (filo) těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9gE4
24 názorů