Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 967 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,86 g |
Tuky | 30,12 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 83,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z osolených vajec, mouky, oleje, koření a sekaných bylinek ušleháme těstíčko, ve kterém namáčíme porce filé.
Krok 2: Usmažíme je v oleji, připadně můžeme porce ryby vložit do vymaštěné zapékací formy, zalít těstíčkem a zapéct v troubě.
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé v rozmarýnovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngz
Moje poznámka
Filé v rozmarýnovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngz
Nejnovější recepty
Italský salát se zelím
Přidáno před 10 hodinami
Krémové koňakové řezy
Přidáno před 11 hodinami
Sirup z černého bezu
Přidáno před 11 hodinami
Gnocchi s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Candát na másle
Přidáno před 11 hodinami
Sněhový koláč s rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake
Mapavli před 2 hodinami
Salát s kuřecím masem, opečenou slaninou a parmazánem
Lucie1001 před 11 hodinami
Brownies z červené řepy
Brumaire před 14 hodinami
Plněné jogurtové rohlíčky bez droždí
Nadja před 14 hodinami
Chutné vafle
matyaskiss před 15 hodinami
Fazolový kotlík
Hanynka_1 před 15 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
SenBri před 15 hodinami
Bůček s fazolemi
Hombr před 16 hodinami
Salko řezy
horackovapetra před 17 hodinami
Těstovinový salát
Samuel.Souček před 19 hodinami
Tématické fráze:
ryba v těstíčku,
mražené filé,
těstíčko na ryby,
těstičko na rybu,
mražené filé z lososa,
ryby v těstíčku,
ryba v těstíčku recept,
priprava mrazene ryby,
mražená ryba,
rybi file v testicku,
ryby file v testicku,
příprava zmrazených ryb,
mražene rybí file,
příprava mražených ryb,
mražené ryby recepty,
bylinkové těstíčko,
recept ryba v těstíčku,
zmrazené filé,
příprava filé,
file ryba
Suroviny:
ryba,
petržel,
mouka polohrubá,
olej,
vejce,
pepř,
rozmarýn,
sůl
Komentáře (1)