Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Syrečky v pivním těstíčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2009 10:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie601 kJ / 144 kcal
Bílkoviny8,98 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy4,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lenora32

3. 10. 2016 14:43

Smažené tvarůžky jsou moc dobré. Vážně to nevyteče? Chtěla bych vyzkoušet:-p

parama5

3. 3. 2014 14:36

No tak to je prasárna.. To si musím udělat, ale až nebude doma manžel ))
Ten by to nepřežil. Díky za nápad:-)

PájaH

15. 10. 2011 13:26

Výborné!!!! :-)):-)):-))

Eliza

10. 10. 2009 10:13

Nádherná fotka!!! A recept mi unikl, takže si ho ukládám a těším se na vyzkoušení :-p.

alus.s

2. 2. 2009 21:23

ještě jsem nedělala, vyzkouším :-p

sebena

2. 2. 2009 14:06

Jen chci upozornit, že tohle nejsou tvarůžky obalované v trojobalu, jak se o nich tady bavíte, ale jsou v pivním těstíčku a to pivní těstíčko je tam hodně důležité. Opravdu to někdy vyzkoušejte, je to moc dobré.:yes:

JanaDorazinova

2. 2. 2009 13:43

Měla jsem obdobný zážitek s tvarůžkama ve friťáku, ale friťák jsem nevyhazovala, tak bohatá nejsem. Je fakt, že se to musí obalit víckrát, aby to nevyteklo, jako mi do toho friťáku:-D

Jana Pá

2. 2. 2009 12:39

Romadur je také zrající sýr - jako tvarůžky, ale podle mých zkušeností, je tvarohovější, než uzrálé "tvargle - nebo-li syrečky":-O Pokud chceme uzrálejší, necháme doma v nějaké "nádobě" dozrát, jak říkal můj táta, "až chodí červi", ale to je legrace, tak dlouho ne :-! Na obalování se hodí takové - ty - akorát, to poznáte až koupíte a rozbalíte, pokud jsou měkké - tak uděláme např.pomazánku nebo něco jiného, ale ty "akorátky" jdou dobře obalit a potom je to "uňo-fuňo":-p:yes:

Svetlana

2. 2. 2009 12:36

Papričko, nevím proč kolegyně vyhodila friťák:-O. A ty se neboj, jen to dvakrát obal v trojobalu a jak psala Jana - z každé strany kolečko salámu. Já ještě tvarůžky a vlastně všechny sýry, které chci smažit, dám po obalení tak na hoďku do mražáku...nevytečou...

Jana Pá

2. 2. 2009 12:33

Syrečky-tvarůžky, podle mého stejný výrobek, jen se jim říká - viz sebena, jinak. Ale smažit ve friťáku :-(( to snad ne :-! Zkuste na pánvičce:-! A potom budete "mlaskat" pusenkou :-p Ale na friťák opravdu zapomenout, jinak to dopadne jako říká paprika :-O

Paprika

2. 2. 2009 12:12

Já myslím, že office je název tvarůžky a lidově se jim říká syrečky. A katastrofický cénář mohu poskytnout (ne vlastní), ale kolegyně z práce je zkoušela dělat - slyšela jaká je to dobrota. Vyteklo jí to a musela to vyhodit i s friťákem.;-( Kuchyň větrala několik dní a říkala, že to stále cítí. Asi to málo obalila. já jsem to jedla v restauraci a bylo to moc dobré:-p, ale doma na to nemám odvahu. Bojím se o friťák. :-D

Bibinka

2. 2. 2009 12:00

Já mám zato, že tvarůžky jsou více tvarohové, hlavně uprostřed a nezrajou tak dlouho jako syrečky. Ty jsou naopak měkké a zrají déle. Taky se v jiném tvaru říká "romadur", ale je to můj názor.;-):-)

Jana Pá

2. 2. 2009 11:13

Včera jsem zrovna dělala k obědu,na každé kolečko tvarůžku dám z obou stran -salám vysočinu,a obalím v trojobale ,navíc 2x ve vajíčku a strouhance. Smažit rychle a vyndat na papír.obrousek,pokud hlídáme,tak nevyteče :-p:yes:

sebena

2. 2. 2009 10:33

U nás odkud pocházím se jim říka olomoucké tvarůžky a na druhé straně republiky, kde teď žiju se jim říka syrečky. Ale jinak název tvarůžky vznikl od toho, že se vyrábí z tvarohu. Dělala jsem je tolikrát a nikdy mi nevytekly, takže žáden katastroficky scenař ani neznam;-)

vybusna

2. 2. 2009 10:18

ja som pocula tolko katastrofickych scenarov o vytecenom syrecku a naslednom prisernom puchu, ze vzdy obdivujem kucharky, ktore sa daju na akukolvek upravu, tohto smradocha.btw, prosim aky je rozdiel medzi tvaruzkem a syreckom?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pivní těstíčko na obalování pivní těstíčko tvarůžky v pivním těstíčku obalované syrečky tvarůžky v testicku obalované tvarůžky obalované olomoucké tvarůžky syrecky obalovany romadur olomoucké tvarůžky v těstíčku olomoucké tvarůžky v pivním těstíčku obalované olomoucké syrečky obalené syrečky smažené tvarůžky v těstíčku obalovaný syreček jak obalit sýr pivní těsto na obalování těstíčko na obalování olomoucké syrečky jak smažit tvarůžky aby nevytekly

Suroviny: sýr syrečky olomoucké, pivo světlé, mouka hladká, vejce, sůl, mléko, šunka, olej, cibule

TopRecepty.cz

Syrečky v pivním těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWwY