Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborový koláč

Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu.

Hodnocení receptu je 5,0 (132×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 4. 2008 19:06

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie20 590 kJ / 4 921 kcal
Bílkoviny93,85 g
Tuky207,52 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy660,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Comtesca Comtesca

25. 5. 2015 19:48

Michaela: rebarboru musíte oloupat (jak se loupe chřest) a já ji po nakrájení spařila vřelou vodou.

Comtesca Comtesca

25. 5. 2015 19:46

V pátek jsem tento recept zkusila a vzala na pinýrskou výpravu. Jen se po ní zaprášilo a na přání rodiny, kteří ani nestihli ochutnat ji dělám znovu. Posílám bodíka :yes::-K

Michaela

22. 5. 2015 11:59

dobrý den mám dotaz když mám rebarboru právě utrženou ze zahrádky je s ní potřeba něco dělat??Budu péct tento koláč poprvé a s rebarborou nemám žádné zkušenosti..děkuji za odpověď

tejaja tejaja

18. 5. 2015 15:13

hazel: Vďačne;-)

hazel hazel

18. 5. 2015 13:35

tejaja: dekuji,myslela jsem si to ze to asi bude takto. Vy zde vsak mate hodne dobrych vychytavek. Rebarbora je jiz v mrazaku a kolac upeceny a temer snedeny. Jeste jednou dik

tejaja tejaja

18. 5. 2015 06:31

hazel: Rebarboru ošúp, narež na kúsky, daj so sáčku a šup do mrazáku. Potom si odsypujem, koľko treba.;-)

hazel hazel

17. 5. 2015 21:57

Muzete me prosim Vas poradit jak je nejlepe zmrazit rebarboru. Tento kolac urcite zkusim,ale rebarbory mam hodne. Predem dekuji

danielle72 danielle72

1. 7. 2014 16:54

Maruško, díky:-K, je báječný :-p
Přidala jsem fotku ;-)

1974andrea 1974andrea

29. 6. 2014 17:17

Skoro na chlup stejné těsto používám na jakékoliv sezonní ovoce, dneska s třešněmi. Přidávám foto;-)

maris maris

29. 5. 2014 15:24

Roman: děkuju za zprávu, moc mě těší;-):-)

Roman

29. 5. 2014 15:18

Právě jsem dopekl a neskutečně dobrý a hlavně jednoduchý :yes::yes:

maris maris

24. 5. 2014 18:00

Reditelka: to mě moc těší, paní ředitelko;-):-)

Reditelka

24. 5. 2014 16:27

Koláč je opravdu výborný,já už nepecu nic jiného.Rychlost,radost,velká mnamka ;-)

tejaja tejaja

17. 5. 2014 13:52

Ivana Ch: Ivanka, presaď ju, inak ti vyhynie. Rebarbora chce na iné miesto. ;-) A na jeseň k nej prihrň kompost, aby mala dostatok živín. ;-)

spagetka spagetka

17. 5. 2014 13:18

Ivana Ch: Ivo, pokud ti reb.slábne, bylo by dobré jí prohnojit půdu vápnem, ona to jednou tak za 4 roky fakt potřebuje. Nední třeba přesazovat, ale dát živiny. Ale letos až na podzim, v současnosti to nemá smysl, už vybíhá.

1 4 5 6 7 8 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborovy kolac rebarborovy kolac výborný od babičky rebarborový koláč rebarbora recepty kolac s rebarborou koláč z rebarbory recept na koláč z rebarbory recepty z rebarbory rebarbora koláč rebarborový koláč recept rebarborový koláč recept rychlý rebarborový koláč recepty rebarbora rebarbora recept rebarbora na koláč rebarborový koláč s drobenkou rebarborový koláč s tvarohem recept na rebarborový koláč recept na rebarborový koláč recepty s rebarborou

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, olej, prášek do pečiva, jogurt bílý, rebarbora, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, máslo, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Rebarborový koláč

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yYz

Naposledy jste si prohlédli