jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Míša řez bez prášku do pečiva

Míša řez bez prášku do pečiva
nahoru
Míša řez bez prášku do pečiva Míša řez bez prášku do pečiva Míša řez bez prášku do pečiva Míša řez bez prášku do pečiva
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy
Doba přípravy Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí Počet porcí: celé plech

Suroviny:

těsto:
5 lžic krupicového cukru
1 lžíce oleje
5 vajec
4 lžíce polohrubé mouky
1 lžíce kakaa

krém:
200 g moučkového cukru
250 g másla
500 g tvarohu

poleva:
80 g ztuženého pokrmového tuku
100 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu

Troubu rozehřejeme na 180 °C. Vyšší plech vymažeme a vysypeme strouhankou nebo hrubou moukou.
Oddělíme žloutky a z bílků vyšleháme tuhý sníh. V míse utřeme žloutky s cukrem, olejem, kakaem. Zašleháme mouku a nakonec lehce vmícháme připravený sníh. Těsto rovnoměrně rozprostřeme na připravený plech, vložíme do trouby a krátce pečeme.
Než se těsto upeče, ušleháme tvaroh, máslo a cukr do hladkého krému a ve vodní lázni si rozpustíme tuk s čokoládou na polevu.
Na vychladlý piškot rozetřeme krém a polijeme polevou. Řezy dáme ztuhnout do lednice a můžeme podávat.

Poznámka

Opravdu jsem nezapomněla napsat prášek do pečiva, dělám to bez něj a je to moooc dobré.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
12 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Míša řez bez prášku do pečiva"

autor: Katka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2014 11:15:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jako malá jsem je milovala a dneska jsem na ně dostala chut tak du píctsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 15.04.2013 16:43:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucka: nejsem autorka receptu, jenom fotky.. já pekla na klasickém, nízkém plechusmajlik stačí to tak nebo ho mám jít změřitsmajliksmajliksmajlik

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.04.2013 16:20:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,Vaše míša řezy vypadají moc krásně,chtěla bych je dnes udělat,jen se chci zeptat,na jak velkém plechu jste je pekla?Děkuji za odpověď

autor: Acraj
vloženo: 16.02.2013 22:36:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pudink: Máslo rozpustit, nechat vychladit a potom zašlehat tvaroh s cukrem..smajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2012 17:55:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak dlouho pečete korpus? Děkujismajlik

autor: rebeka
vloženo: 10.05.2012 19:34:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pudink:nevím.. to bych neriskovalasmajlik nevím, čím se to mohlo stát.. já jsem hrudky neměla

autor: Pudink
vloženo: 27.03.2012 10:03:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc dobrý smajlik
Ale stala se mi jedna ,,nepříjemnost''! Máslo jsem dala do krému změklé. Šlehala jsem,jak jsem mohla,ale stejně mi v krému zůstaly takové kousíčky z toho máslasmajlik
Chtěla bych se zeptat,jestli jste někdo zkoušel dávat máslo rozpuštěné? Samozřejmě né hned horké.
Recept je výborný,jen toto mi ho trochu zkazilo na chutismajlik
Díky moc smajlik

autor: rebeka
vloženo: 26.02.2012 17:43:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Markitek:smajliksmajlik to najdeš, nebojsmajlik měla jsi napsat, já bych ti poradila.. no, hlavně, že chutná, nesmajliksmajlik a příště už budeš vědětsmajlik

autor: Markitek
vloženo: 26.02.2012 17:36:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:já jsem si to říkala, že to bude tímsmajlik půlka už je pryčsmajlik dám bodík, když najdu, kde se to dělá, protože to je moje první hodnocení zdesmajlik

autor: rebeka
vloženo: 26.02.2012 15:22:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Markitek: já to těchto moučníků dávám většinou tučný tvaroh nebo alespoň měkký, ze staniolu.. ten vaničkový bývá fakt řídkýsmajlik

autor: Markitek
vloženo: 26.02.2012 15:16:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem je upekla, chtěla jsem se zeptat, jaký se dává tvaroh, já dala vaničkový a krém mi přišel trochu řidký a tak jsem do něj dala stužovač do šlehačky, pomohlo to, nyní tuhnou, ale už podle ochutnávek při vaření budou určitě dobrésmajlik

autor: rebeka
vloženo: 28.12.2011 16:32:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jarka1: líbí se mi, že to nevzdávášsmajliksmajlik a víš cosmajliksmajlik tak tam trochu prášku do pečiva dej..uvidíme, co se stanesmajliksmajlik

autor: Jarka1 (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.12.2011 16:25:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rebeko, chutnalo, řekla bych, že čím byly starší, zaleženější, tím lepší. Musím ten korpus nějak vychytat.

autor: rebeka
vloženo: 17.11.2011 19:05:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jarka1: tak to mě mrzísmajlik netuším, kde je chybka..ale hlavní je, že vám chutnalosmajliksmajliksmajlik

autor: Jarka1 (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.11.2011 19:00:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem řez dneska pekla. Bohužel musím přiznat, že se mi moc nepovedl. Korpus byl nízký, tak jsem to vyřešila tak, že jsem ho přeřízla na polovinu a slepila krémem a věřím, že to bude i tak dobré. Škoda, netuším, jaktože máte takový úspěch a já ne smajlik.

autor: Jarka1 (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.11.2011 12:40:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: Chystám se je péct za 14 dní na oslavu, raději dodržím recept a jestli se osvědčí a budu je někdy příště dělat "jen tak" - na chuť, tak vyzkouším, co to udělá, když se přidá víc bílků.
Ještě jednou moc děkuji za inspiraci.

autor: rebeka
vloženo: 03.11.2011 19:34:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jarka1: děkuji za pochvalusmajlik s těmi bílky..nevím..snad by to šlo, ale přidala bych přiměřeně i ostatních surovin..ale určitě to nevímsmajlik moc jsem nepomohla, coosmajliksmajliksmajlik

autor: Jarka1 (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.11.2011 19:24:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chystám se péct Míša řezy a mám v ledničce nashromážděné bílky. Myslíte, že bych mohla přidat do korpusu 3 bílky navíc?
Jinak také chválím foto - krásný řez!!

autor: Pudink
vloženo: 07.10.2011 10:17:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nakoupím suroviny a zítra upeču smajlik Vypadá to krásně smajlik

autor: Terezka (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.08.2011 10:14:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem míšu zkoušela, ale do krému jsem dala méně másla, cukru a přidala mléko...a říkám, DRŽTE SE RECEPTU, moje verze je sice dobrá, ale taková ošizená :)

autor: ilona (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.08.2011 10:34:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den Vlasti,musím pochválit váš recept na Míša řezysmajlik.Už je dělám tento měsíc potřetí a všem moc chutnají,jsou jemné a jedlésmajlik.Díky za bezva recept Ilona

autor: rebeka
vloženo: 04.08.2011 20:18:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martina.m:není,neboj,je to správněsmajliksprávný Míša má mít stejně vyskou vrstvu těsta i krémusmajliksmajlik

autor: Martina.m
vloženo: 29.07.2011 12:34:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

není tam nějak málo mouky? smajlik ráda bych zkusila, ale bojím se tohosmajliksmajlik

autor: srettka
vloženo: 04.07.2011 08:08:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem se konečně k tomu tvému řezu z medvěda dostala(ingredience pohromadě)...výborné,jednoduché,mňamsmajliksmajliksmajliksmajlik
jen jsem dala vzhledem k nešikovnosti v polevách raději tu mojí se šlehačkousmajlik
polevy mi totiž moc nendou,tak abych tuhle baštu nepokazilasmajlik
joo,fotodůkaz přidánsmajlik

autor: rebeka
vloženo: 02.06.2011 19:34:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas:smajliksmajlik od tebe mě chvála těší dvojnásobsmajliksmajliksmajlik

autor: Mirule
vloženo: 02.06.2011 14:24:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

brzy vyzkouším +smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 31.05.2011 17:05:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

milena999: schválně jsem šla změřit plechsmajliksmajliksmajlik 37x27cm s vyšším okrajem..smajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 31.05.2011 14:13:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: Vypadají nádherněsmajliksmajlik Máš je krásně nakrájené, krásný řez jako od chirurgasmajliksmajlik

autor: Vlasticka
vloženo: 31.05.2011 11:20:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

peču na klasickém plechu tom vyšším.

autor: milena999
vloženo: 31.05.2011 10:56:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jak velký plech?Děkujismajlik

autor: Vlasticka
vloženo: 30.05.2011 18:14:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za přidání fota já to vyždycky něják zazdím a tadle fotka je bombastická takže mazat nebudu smajlik Jsem moc ráda že se povedly. smajlik

autor: rebeka
vloženo: 30.05.2011 17:41:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate:smajliksmajlik děkuji,Míšu řezy jsem dělala poprvé a jsou fakt luxusnísmajliksmajliksmajlik,mohu jen doporučitsmajlik

vloženo: 30.05.2011 12:37:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Rebi, to s tím medvídkem nemá chybu!smajliksmajlik Nějak jsem to přehlídla, přidávám plussmajlik

autor: chocolate
vloženo: 30.05.2011 12:30:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:Ta fotka s medvědem je nádhernásmajlik.
Recept je moc pěkný, ukládám.

autor: rebeka
vloženo: 30.05.2011 12:23:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vlasticka:nekecelasmajliksmajliksmajlik i bez prášku do pečiva a moooc dobrýsmajliksmajliksmajliksmajlik
přidávám bod a fotosmajlik
Vlastičko,až budeš mít svoje,klíďo to moje smáznismajlik
jo,a díky za rcpsmajliksmajliksmajlik

autor: AniCiz
vloženo: 05.04.2011 19:42:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 05.04.2011 18:20:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten prášok do pečiva by tam bol aj tak zbytočný, ide tak sneh z bielkov, ten to nakyprí. smajliksmajlik

autor: Vlasticka
vloženo: 05.04.2011 18:16:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

právě peču takže foto vložím jen co dodělám


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

tvarohový moučník bez prášku do pečiva kolac bez prasku do peciva tvarohové řezy bez prášku do pečiva piškotové těsto bez ptášku do pečiva recept bez prášku do pečiva zapomenutý prášek do pečiva řez míša rezy pecivo řezy bez prášku do pečivaq recepty bez masla a prášku do pečiva luxusní míša řezy jak dlouho pect misa rezy m%c3%ad%c5%a1a+%c5%99ezy piškotový korpus bez prášku do pečiva korpusy na míša řez moucniky bez prašku do peciva prdopeč míša řezy bez prasku do peciva piškotové těsto bez prášku do pečiva jak péct bez prášku do pečiva řezy míša bez prášku do pečiva recepty bez prášku do pečiva míša řezy s kokosem prášek do pečiva škodí zdraví míša řez recept peceme bez prasku do peciva míša řezy bez prášku piškot bez prášku do pečiva míša řezy kokosové míša řezy bez prášku do pečiva moučník bez prášku do pečiva míša řezy se šlehačkou řezy bez prášku do pečiva pečení bez prášku do pečiva míša řez stužovač pečeného tvarohu těsto bez prášku do pečiva prášek do pečiva recept na slaný míša řezy recepty na vaření do 30 minut misa rezi




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty