Bermská mísa z jednoho hrnce

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 1 názor

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii
32

Suroviny

1 lžíce sádla
1 cibule
1 kg kysaného zelí
5 - 6 bobulí jalovce
0,1 l bílého vína
0,3 l vody
75 dkg uzených vepřových žebírek nebo ramínka
50 dkg anglické slaniny
1 uzený hovězí jazyk
3 uzené vepřové nožičky
asi 10 dkg klobásy
1/2 kg zadního hovězího masa
1 mrkev a kousek celeru
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na nudličky a podusíme na sádle, přidáme kyselé zelí s jalovcem, promícháme a zalijeme vínem a vodou. Přidáme slaninu, vepřová žebírka, nebo ramínko, přikryjeme poklicí a zvolna vaříme asi 1 1/2 hodiny. Asi 20 minut před ukončením přidáme klobásu a prohříváme.

  2. V jiném hrnci v neslané vodě vaříme uzený hovězí jazyk a uzené vepřové nožičky. Hovězí maso se zeleninou vaříme také odděleně. Všechny druhy masa nakrájíme na porce a rozložíme na zelí.

Poznámka

Podáváme s brambory, až pro 8 osob.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bermská mísa z jednoho hrnce

  • Irrena Irrena

    Je to hezký recept, ale tolik různých surovin doma nemám:-8:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo