Bermská mísa z jednoho hrnce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 122 kJ / 6 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,08 g |
Tuky | 527,14 g |
Vláknina | 54,50 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 17,75 g |
Sůl | 43,81 g |
Sacharidy | 67,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bermská mísa z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgJ
Moje poznámka
Bermská mísa z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgJ
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Ovocná tlačenka
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 20 minutami
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 34 minutami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 1 hodinou
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 1 hodinou
Beránek biskupský
Moanka před 3 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 6 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 7 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 8 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 8 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce,
z jednoho hrnce,
vaříme v jednom hrnci,
vaříme z vepřového masa,
vepřové nožičky,
veprovy jazyk recept,
recepty do jednoho hrnce,
recepty pro jeden hrnec,
vaření v jednom hrnci,
vaření z jednoho hrnce,
vepřové nožičky recept,
uzený vepřový jazyk,
vaření v jednom hrnci recepty,
vepřový uzený jazyk,
vaříme z vepřového,
vepřový jazyk recepty,
varime z jednoho hrnce,
vaření v jednom hrnci,
recepty v jednom hrnci,
uzeny hovezi jazyk
Suroviny:
sádlo,
cibule,
zelí kysané,
jalovec,
víno bílé,
voda,
žebra vepřová,
slanina anglická,
jazyk hovězí uzený,
nožička vepřová,
klobása,
hovězí zadní,
celer
Komentáře (1)