jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  40 000  receptů

Rybí filé po Japonsku

Rybí filé po Japonsku
nahoru
Rybí filé po Japonsku Rybí filé po Japonsku Rybí filé po Japonsku
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Ryby

Suroviny:

3 až 4 porce rybího filé, 6 lžic sójové omáčky, 3 lžičky cukru, 3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu

V misce smícháme sójovou omáčku, cukr a rozetřený česnek. Omyté a osušené filé tímto zalijeme a necháme uležet. Potom asi 20 minut grilujeme a v průběhu grilování potíráme nálevem.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
1 1 kladné hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Rybí filé po Japonsku"

autor: Petrash (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.10.2013 16:00:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co to meles maris..snad sladke ne? a sladke omacky sou blbost.slane jidlo ma byt slane a ne tam davat cukr a pokazit cele jidlo..to delaji fakt jen čícani a japonci..

autor: lll (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2009 18:47:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik

vloženo: 12.11.2009 17:46:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 07.10.2009 20:30:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dbes jsem hledala nějakou zajímavou úpravu obyčejného filé a padl mi do oka tento recept, protože dělávám velmi podobnou marinádu na vepřová žebírka. Jídlo se setkalo s ambivalentní odezvou. Manželovi nechutnalo, dcera se tvářila neutrálně, ale jedla (syn není doma) a můj otec, který se náhodou zastavil, si pochutnával...smajlik Jenže jemu chutná všechno, co jeho holčička uvaří...smajlik
Můj osobní názor je takový, že ačkoli to bylo docela dobré, marináda se hodí spíše k vepřovému než k libové rybě...smajlik
Přidávám foto - použila jsem tmavou sojovku, proto ta barva...

autor: maris
vloženo: 08.07.2009 14:14:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Velice jednoduchá příprava, moc dobré, jen na náš vkus moc slané. Asi by to chtělo příště použít méně slanou sojovku.


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kdoule japonská recepty japonských jídel rybí filé recepty rizoto po japonsku japonské recepty rizoto po japonsku kuřecí rizoto po japonsku kuchařka japonských jídel japonská jídla japonské jídlo japonsko wikipedie jídlo v japonsku rybí filé japonské japonská kuchařka jídlo z file japonske rybi japonské jídlo recepty japonská jídla recepty recept na japonsky jidla japonské rybí filé japonsko jídlo jídla z rybího filé japonská jídla recept rybi file po japonsku moučníky z kdoulí file po japonsku recept japonske file jak se dela filé po japonsku recepty japonsko japonske file japonské jídla recepty ryba po japonsku recept file na japonsky zpusob japonské rizoto japonsko-jídlo ryba po japonsku japonské jídlo recept recepty na japonská jídla kuchařka japonsko rybi jidla ryby file recepty japonská jídla



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz