Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná jehněčí kýta

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 765 min Doba přípravy: 720 min Doba tepelné úpravy: 45 min

765 min (720 min příprava + 45 min tepelná úprava)

28. 2. 2012 13:15

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 286 kJ / 307 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky26,39 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Kuchařské recepty pro každý den..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

28. 2. 2012 19:59

My jehněčí, ale i skopové milujeme, jen kdyby ty ceny byly trochu příznivější:-S
Recept je super:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2012 19:54

Eliza: taky jsem měla respekt, ale měla jsem opravdu krásnou flákotu masa, ty bílé boky jsem jen nakrojila, nemělo to chybu:-p Nenapsala jsem to tam, ale ráno jsem se dozvěděla od známé v obchodě, že rozmarýn a jehněčí patří k sobě, tak jsem jednu větvičku přidala k pečení:-)

Eliza Eliza

28. 2. 2012 19:20

Marináda vypadá dobře.:yes: Jehněčí jsem ještě nepřipravovala, mám z něj docela respekt - slyšela jsem, že když se nepovede (a neodblaní), odradí to strávníky na dlouho...
Asi to budu muset zkusit, abych věděla...;-):-)

nofrona

28. 2. 2012 18:00

Jehněčí jsem nikdy nejedla, krásně nafoceno.:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2012 16:50

ivulinka: na mém:-8

ivulinka ivulinka

28. 2. 2012 16:35

Opět krásný flák masa na tvém nebo Láďovém talíři:-?:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2012 16:27

srettka: nemysli si, že jsem neměla obavy;-) kousnout do té "hnáty":-D. Ale fakt byla bezva. Já už tak nějak ze zvyku dávám všude více česneku, než je psáno;-) a zde to platí 2x;-)

srettka

28. 2. 2012 16:24

no sakra, jdeš jako na zavolanou:-O jeden jehněčí hnát mě rozčiluje v mrazáku:-S neskladný je,nechce ležítt bez pohybu, furt se vrtí...sem mu už hrozila.." já tě ztrestám, ty budeš vidět, pařáte jeden z vovce" ale furt to byly jen hrozby...noo, myslím, jak by řekl ctihodný pan remarque..komu zvoní hrana...tomu hrozí pekáč. jen to bude pro druhé, páč mě nějak ten ovčí chuťový ocas neštýmuje, sem to zkúšala..ale pohárky moje chuťové si na sobě sami dělaj uzle, že tohle nechcou. takže upeču miláčkovi a matkám naším rodným a pak tě zaševelím, japa jim chutnálo;-)
ale jinak...máš to hezkýýý:yes: :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2012 16:18

1974andrea: díky;-)

1974andrea 1974andrea

28. 2. 2012 15:19

Jani, jehněčí dělám pouze jednou do roka a to na Velikonoce, které se blíží:-)). Dávám hodně česneku a rozmarýnu. Majoránku jsem ještě nezkoušela. Vypadá to moc pěkně:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 2. 2012 14:23

Jana Remkova::-D:-D jen papej:-D:-)):-K

suslajda suslajda

28. 2. 2012 14:21

;-)vypadá to skvěle taky jsem ještě nikdy nejedla ani nevařila jehněčí:-Ssnad ho někdyseženu tobě bod č.3:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2012 14:04

varilamyskakasicku: no, tak mi moc nelez na nervy, jo?:-(( Já bych si tak dala knedlíííík!;-(. Ale jak vidíš, ani šťávu jsem si nějak nedala;-) a ne, že by nebyla. No, i s těmi krupkami to bylo skvělé!:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 2. 2012 13:55

Jana Remkova: je to pěkné Jani, ale já rýži k jehněčímu bych nedala, asi to máš jako dietku, spíše brambor vařený, anebo bramb.knedlíček nebo jiný knedlíček, mnam:-K;-):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2012 13:44

varilamyskakasicku: ten tvůj recept taky příjde na řadu, neboj nic;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí kyta ovčí kýta jehněčí kýta recept kůzlečí kýta recepty marinovaná jehněčí kýta kůzlečí kýta marinovane jehneci recept na jehněčí kýtu recept kůzlečí kýta jehněčí kýta cena ovčí kýta recept jehněčí recept jehněčí kýta recepty kuchařské recepty pro každý den ovci kyta recepty kůzlečí kýta recept recept ovčí kýta recepty jehneci kyta marinované jehněčí maso recept jehněčí kýta

Suroviny: kýta jehněčí, česnek, tymián, majoránka, bazalka čerstvá, pepř mletý, sůl, olej olivový, cibule, máslo

TopRecepty.cz

Marinovaná jehněčí kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9ly

Naposledy jste si prohlédli