Marinované maso s praženými bramborami

Suroviny

1/2 kila vepřového masa
sůl
pepř
Vegeta
uzené maso podle chuti
2 hrsti kukuřičných lupínků cornflakes
koření na mleté maso
2 polévkové lžíce Gustinu
3 stroužky česneku
3 polévkové lžíce bílého jogurtu
trocha oleje
2 cibule
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrajame na menšie kusky, posypeme solou, poprom mletym, vegetou, korenim na mlete maso, nakrajanym cesnakom, nakrajanym udenym, posypeme kukuričnymi lupienkami, ktore sme trocha podrobili, pridame jogurt a Gustin, olej premiešame a nechame do druheho dna v chlade v plastovej uzatvorenej nadobe.

  2. Druhy den to dame na rozpalenu panvicu, sprudka opekame, potom ked je to z oboch stran, podliat asi 1.5 dcl vody a dopiec, dodusit pod pokrievkou.

  3. Pražene zemiaky: zemiaky očistit, nakrajat na tenke kolečka posolit, popoprit, Vegeta.

  4. Cibule očistit, nakrajat na vačšie kusy, opražit, pridat zemiaky, premiešane zapekat a pomaly miešat, kym nezmaknu a niesu do zlatova zapečene.

Poznámka od kuchařky

hmmmmm

Komentáře k receptu Marinované maso s praženými bramborami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: marinovač vakuový marinovač marinování jehlou marinování stříkačkou střikačka na marinovani priprava brav masko recepty sojové masko recepty brav. maso alaburky mail masko.rs loc:cz cizna vakuovaný marinovač brav masko recepty recepty na marinovač poprom pražená cibule recepty brav.maso recept marinovana jehlou marinovani jehlou jak postup marinování stříkačkou