Marinované maso s praženými bramborami

Marjanna Kuchařka: Marjanna

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1/2 kila vepřového masa
sůl
pepř
Vegeta
uzené maso podle chuti
2 hrsti kukuřičných lupínků cornflakes
koření na mleté maso
2 polévkové lžíce Gustinu
3 stroužky česneku
3 polévkové lžíce bílého jogurtu
trocha oleje
2 cibule
brambory
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrajame na menšie kusky, posypeme solou, poprom mletym, vegetou, korenim na mlete maso, nakrajanym cesnakom, nakrajanym udenym, posypeme kukuričnymi lupienkami, ktore sme trocha podrobili, pridame jogurt a Gustin, olej premiešame a nechame do druheho dna v chlade v plastovej uzatvorenej nadobe.

  2. Druhy den to dame na rozpalenu panvicu, sprudka opekame, potom ked je to z oboch stran, podliat asi 1.5 dcl vody a dopiec, dodusit pod pokrievkou.

  3. Pražene zemiaky: zemiaky očistit, nakrajat na tenke kolečka posolit, popoprit, Vegeta.

  4. Cibule očistit, nakrajat na vačšie kusy, opražit, pridat zemiaky, premiešane zapekat a pomaly miešat, kym nezmaknu a niesu do zlatova zapečene.

Poznámka

hmmmmm

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinované maso s praženými bramborami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: marinovač vakuový marinovač marinování jehlou marinování stříkačkou střikačka na marinovani priprava brav masko recepty sojové masko recepty brav. maso alaburky mail masko.rs loc:cz cizna vakuovaný marinovač brav masko recepty recepty na marinovač poprom pražená cibule recepty brav.maso recept marinovana jehlou marinovani jehlou jak postup marinování stříkačkou