Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,22 g |
Tuky | 16,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si nakrajame na menšie kusky, posypeme solou, poprom mletym, vegetou, korenim na mlete maso, nakrajanym cesnakom, nakrajanym udenym, posypeme kukuričnymi lupienkami, ktore sme trocha podrobili, pridame jogurt a Gustin, olej premiešame a nechame do druheho dna v chlade v plastovej uzatvorenej nadobe.
Krok 2: Druhy den to dame na rozpalenu panvicu, sprudka opekame, potom ked je to z oboch stran, podliat asi 1.5 dcl vody a dopiec, dodusit pod pokrievkou.
Krok 3: Pražene zemiaky: zemiaky očistit, nakrajat na tenke kolečka posolit, popoprit, Vegeta.
Krok 4: Cibule očistit, nakrajat na vačšie kusy, opražit, pridat zemiaky, premiešane zapekat a pomaly miešat, kym nezmaknu a niesu do zlatova zapečene.
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované maso s praženými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADJp
Moje poznámka
Marinované maso s praženými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADJp
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 12 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 15 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 15 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 22 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Neregistrovaný před 3 minutami
Buchta HRK HRK
Neregistrovaný před 29 minutami
Dortový korpus vanilkový
Neregistrovaný před 38 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 48 minutami
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Poctivá česká koprovka podle hospodských receptur
Neregistrovaný před 1 hodinou
Sametové red velvet dortíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 2 hodinami
Řezy z BB sušenek
Neregistrovaný před 3 hodinami
Rychlý moučník
Neregistrovaný před 3 hodinami
Tématické fráze:
marinovač,
vakuový marinovač,
marinování jehlou,
marinování stříkačkou,
střikačka na marinovani,
priprava brav masko recepty,
sojové masko,
recepty brav. maso,
alaburky,
mail masko.rs loc:cz,
cizna,
vakuovaný marinovač,
brav masko recepty,
recepty na marinovač,
poprom,
pražená cibule,
recepty brav.maso,
recept marinovana jehlou,
marinovani jehlou jak,
postup marinování stříkačkou
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř,
vegeta,
maso uzené,
lupínky kukuřičné,
koření na mleté maso,
gustin,
česnek,
jogurt bílý,
olej,
cibule,
brambory
Komentáře